Chess lanserer "FriBRUK"

Sjakk Matt-kampanjen utløper 1. mai. Her er Chess' nye konsept.

Siden oktober i fjor har Chess gitt sine Sjakk Matt-kunder muligheten til å bruke mobilen tilnærmet ubegrenset for 199 kroner per måned. Dette tilbudet utløper 1. mai.

Mange har da lurt på hva som vil skje fra og med neste måned, og nå gir Chess oss svaret. Du kan beholde Sjakk Matt for 199 kroner per måned, men nå får du 500 x ringeminutter, SMS, MMS og megabytes i stedet for fri bruk. Det nye er at Chess tilbyr "FriBRUK", en tilleggstjeneste til Sjakk Matt, hvor du kan velge hva du vil bruke tilnærmet ubegrenset av for 149 kroner ekstra per måned.

– Vi har videreutviklet abonnementet SjakkMatt og tatt hensyn til at det er ulike behov blant mobilbrukerne. De kundene som velger ubegrenset av en tjeneste kan også svitsje over til en annen tjeneste når man måtte ønske, sier markedsdirektør Jarle Alvær i Chess.

Selv med "Fri bruk" kommer det imidlertid begrensninger.

– Det er fri bruk på FriSURF, men kunden får redusert hastighet ved forbruk over 5 GB. 5 GB er idag mer enn nok for de aller, aller fleste, sier Alvær til Mobilen.no.

Han opplyser også at SMS og ringeminutter har en maksgrense på 20 000 (!), men at denne grensen først og fremst er gjeldende for å fange opp M2M-bruk (Machine-to-machine) - altså programmerte enheter som kommuniserer med hverandre.

Innfører Norden-pris

Om noen Sjakk Matt-kunder skulle bli skuffet over å måtte betale 149 kroner ekstra per måned for å kunne bruke masse datatrafikk eller sende 100 SMS om dagen, varter i alle fall Chess opp med et plaster på såret. I likhet med søsterselskapet NetCom får Chess Sjakk Matt-kundene nå lik pris på samtaler og SMS til Norden, samt gratis samtalemottak i alle nordiske land.

Selv om Chess Sjakk Matt nå blir dyrere enn det det har vært under kampanjeperioden, er det fortsatt et av de rimeligste abonnementene for deg som bruker mobilen mye. Prisplanen til Sjakk Matt er nå lik One Call Folkepakka, Tele 2 Fastpris Large og Talkmore Alt-i-ett, og det som skiller dem er egentlig hvillke tilleggstjenester de kan tilby. Lik pris i Norden, samt datapakke på 5 GB til 149 kroner per måned, kan være mer på å gjøre Chess Sjakk Matt til det beste alternativet for akkurat deg.

Mye kan imidlertid skje de nærmeste dagene. Våren er en god tid for operatørene å lansere noe nytt.

Finn det billigste abonnementet for deg med Ringepriser

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Norwegian halverer utenlandspriser
Les også
– Fastpris erstatter minuttpris
Mer om
annonse