Til hovedinnhold

Gjør iPhone til et spionkamera

Lyst til å filme noen uten at de vet om det? En ny app gir deg muligheten.

Hvis din første tanke var at du kunne filme korrupte byråkrater mens de tar i mot bestikkelser, så kan du sende en søknad til journalisthøyskolen (eller direkte til oss) med en gang. Hvis din første tanke var noe helt annet, så er du sikkert relativt lik de fleste.

Vi skal likevel ikke gjøre mer enn å hinte om hva man kan bruke en spionkamera-app til (for det trenger vi vel ikke?). Vi vil bare påpeke at det ikke er lov til å filme noen uten at de vet om det. Så du vet det.

Appen fungerer slik at det ser ut som om din iPhone fortsatt er på skrivebordet mens den filmer. Etter at du har trykket record viser den et liksom-skrivebord istedenfor det du faktisk filmer.

Etter at du trykker på den røde knappen får du bildet over som "kamerabilde"Etter at du trykker på den røde knappen får du bildet over som "kamerabilde"

Videoene kan lagres automatisk i ditt galleri, og du kan gjøre det slik at man ikke kan se hva som filmes (ikonet over som viser et ark som blas opp gjør at man kan se hva som filmes ved å klikke på skjermen, noe som altså kan skrus av). Du kan også velge raskt opptak som gjør at den starter opptak med en gang du starter applikasjonen.

I tillegg kan du tilpasse din egen bakgrunn med det du ønsker så den ligner mest mulig på din vanlige telefon.

Så får du finne ut hva du vil bruke appen til selv, og selv om det har vært flere spionkameraer i App Store før så har det ikke vært noen som har vært så gode som denne som i tillegg er så enkle å bruke.

Her kan du laste ned appen (på salg til 6 kroner nå)

annonse