Til hovedinnhold

Slik skal Google bruke Motorola-pengene

Vil kjøpe mer ha på-teknologi.

Google

Nettstedet The Information siterer tre ikke navngitte kilder på at Google skal være klare for oppkjøp av flere selskaper innen ha på-teknologi nå da de har avhendet Motorola.

Nyheten kommer etter at Google snudde opp ned på sin maskinvare-divisjon gjennom kjøpet av smarthus-selskapet Nest, og salget av Motorola Mobility. Nest står bak en smart-termostat, og signaliserer at Google kan komme til å kjøpe seg ytterligere opp innen smarthus-teknologi.

Pebble størst – så langt

Samtidig som ryktene om en smartklokke fra Apple, som blant annet kartlegger brukerens helse og søvnmønster, blir stadig flere, er det fortsatt den lille gründerspiren Pebble som har lansert det hittil mestselgende smarttilbehør-produktet.

ELRETUR NESTE: Les Pebble-testen her

Google har foreløpig ikke lansert Google Glass kommersielt, men tilbyr forbrukerne å teste opplevelsen på en turné rundt i USA. I tillegg har selskapet lansert en kontaktlinse for diabetikere som måler blodsukkernivået.

Ifølge The Information skal Google-sjef Larry Page nå være seriøst interessert i flere selskaper innen ha på-teknologi. Sammen med Apples inntog på arenaen kan dette indikere at teknologigigantene på alvor begynner å interessere seg for trenden.

Les mer: Pengene renner ut av Motorola

Kilder: (The Information, Apple Insider)

annonse