Til hovedinnhold

Netcom kutter dataprisen for bedriftskunder

Som bedriftskunde på mobilt bredbånd har du i lengre tid betalt 399 kroner (eks. mva) per måned for fri bruk, både hos Netcom og hos Telenor. Ice.net senket i fjor høst prisen til 299 kroner (eks. mva), i et forsøk på å kapre en større andel av bedriftsmarkedet på mobilt bredbånd.

Nå ønsker Netcom å gjøre noe av det samme, og setter ned prisen for fri bruk av data til 249 kroner (eks. mva) per måned – fra og med i dag. Samtidig relanserer de abonnementet Mobilt Bredbånd Premium.

Tilpasset bedriftskundene
Med en pris på 249 kroner (eks. mva) per måned, håper Netcom å kunne forsyne seg med en større del av kaka på mobilt bredbåndsmarkedet. Telenors mobilt bredbåndstilbud for bedrift er fortsatt i en særstilling med store markedsandeler, mens Netcom og Ice.net et godt stykke bak seg. Øvrige tilbydere, som Network Norway og Tele 2, har foreløpig få kunder – i følge den siste statistikken fra Post- og teletilsynet. For å imøtekomme et voksende marked, lanserer Netcom tre nye abonnementer for mobilt bredbånd på bedriftsmarkedet.

- Vi ønsker å tilpasse oss et marked i sterk vekst, og senker prisene samtidig som vi legger frem en abonnementsportefølje som er bedre tilpasset ulike behov, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i Netcom.

(Artikkelen fortsettes.)


Kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i Netcom.

Mobilt bredbåndsabonnementet Premium, som gir deg tilgang til 2.500 trådløse soner (WLAN) rundt om i Norden – i tillegg til fri bruk – relanseres av Netcom.

AbonnementMnd. prisbetingelser / tjeneste
Basic39 kr. (eks. mva)inntil 100 MB/mnd. maks 399 kr.
Standard249 kr. (eks. mva)fri bruk
Premium399 kr. (eks. mva)fri bruk + 2.500 Home Run trådløse soner

Endringer i privatmarkedet
At Netcom i nærmeste fremtid vil komme til å senke prisen for fri bruk også på privatmarkedet er sannsynlig. Dagens skyhøye pris er på 499 kroner per måned (denne gang inkl. mva), det samme som Telenor tar for tilsvarende tilbud, mens Netcoms datterselskap Ucan2 tilbyr nøyaktig det samme til halv pris. Men det kan også være at Netcom lanserer nye forretningsmodeller, for eksempel at du betaler ”så så mye” for en viss hastighet eller datamengde, slik de til en viss grad allerede har i dag.

- Senere denne måneden vil vi også komme med endringer i privatmarkedet. Målet er å gjøre det enklere for kunden å orientere seg og gjøre riktige valg, avslutter Vederhus.

Mer om
annonse