Til hovedinnhold

ZTEs nye mobiltelefoner er både billige og lekre

Dro sløret av de nye Blade-modellene V7 og V7 Lite.

ZTE

I likhet med en del andre kinesiske mobilprodusenter har ZTE spesialisert seg på mobiler som bærer preg av å være vesentlig dyrere enn de er. I fjor omtalte vi den lekre Blade V6, som definitivt tilhørte den kategorien, og nå har ZTE avduket oppfølgeren Blade V7.

Som forgjengeren er Blade V7 en estetisk tiltalende og slank sak, og er som før fullstendig pakket inn i aluminium.

Semi-kurvet skjerm

Mobilen har en åttekjerners MediaTek MT 6753-brikke på 1,3 GHz, 2 GB minne og 16 GB lagringsplass. Skjermen er på 5,2 tommer med 1080p-oppløsning og såkalt 2,5D-design, det vil si at glasset er svakt buet på kantene.

ZTE Blade V7 Lite.
ZTE

Når det gjelder livvidden er mobilen kun 3,5 millimeter på det smaleste punktet, men 7,5 millimeter andre steder. Den har ellers et batteri på 2500 mAh, og hoved- og frontkamera på henholdsvis 13 og 5 megapiksler.

Får en lillebror

Blade V7 får imidlertid også en lillebror, nemlig Blade V7 Lite. Denne har en noe mindre skjerm på 5 tommer med 720p-oppløsning, men byr i likhet med storebroren på aluminiumsinnpakning fra topp til tå. Den har ellers en firekjerners MediaTek MT6735P-brikke på , 2 GB minne og 16 GB lagringsplass.

Batteriet er på 2500 mAh, mens begge kameraene skilter med 8 megapiksler. Lite-versjonen byr i tillegg på fingeravtrykksensor, noe Blade V7 tilsynelatende ikke får.

Ikke til Norge i første omgang

De nye Blade V7-modellene skal lanseres til sommeren, men Norge er ikke blant landene som får mobilene først, så det er uvisst når de ankommer våre breddegrader. Prisene er heller ikke kjent.

Den beste telefonen MWC-messen har gitt oss hittil er nok Galaxy S7: Den har rett og slett gitt oss hakeslepp »

annonse