Nyhet

Denne «selfie-armen» gjør at du ikke ser ensom ut når du reiser

Men den er steindyr.

Med mobilkameraenes og sosiale mediers inntog har det å ta selvportretter, populært kalt «selfier», blitt stadig mer populært, enten man liker det eller ikke. Som en konsekvens har også «selfie-stenger» begynt å melde sin ankomst, et fenomen ikke alle er like begeistret for.

Nå har noen kreative sjeler ytret sin mening om selfie-stangen ved å lage sin egen, unike variant. Som nettstedet Digital Photography Review melder har et par amerikanske kunstnere laget en selfie-stang som ser ut som en vanlig, menneskelig arm.

Slik ser det ut når du tar et selfie med armen. Foto: justincrowestudio.com

Samfunnskommentar

Idéen bak produktet, som omtales på kunstnerenes hjemmeside, er at fotografen kan gi inntrykk av å ikke være alene på ferier og lignende. Ved å ta armen i bruk ser det ut som om fotografen holder en annen person i hånden, og at det er denne personen som tar bildet.

Ifølge skaperne skal selife-armen være laget av glassfiber, ha lav vekt og skal være enkel å dra med seg rundt, selv om man antakelig vil få noen nysgjerrige blikk her og der.

Dersom du synes det hele høres ut som en slags spøk, kan kunsterne bak produktet fortelle at det delvis er nettopp det. Nærmere bestemt er armen ment som en sarkastisk kommentar til det kunstnerne kaller «det konstante, gnagende behovet for Internett-validering».

Vanvittig dyr

Ikke desto mindre er produktet høyst reellt, og tilbys i første omgang i et begrenset antall signerte versjoner til dem som måtte være interessert. Du må imidlertid være forberedt på å punge ut, for den signerte utgaven har fått den lettere absurde prisen på 6200 dollar, altså rundt 47 000 kroner.

Mer informasjon og flere bilder kan du finne på kunstnerens hjemmeside og på nettstedet Design Boom.

Mange liker ikke selfie-stangen: I USA blir produktet forbudt å bruke på stadig flere muséer »

Les også
Denne skal gjøre selfie-bildene mye bedre
Les også
Vi har prøvd Asus' nye selfie-mobil
Les også
Noe av det mest meningsløse vi har sett på lenge: Noe av det mest meningsløse vi har sett på lenge
Les også
Dette mobil-tilbehøret har du nok ikke sett maken til
Les også
HTC Re: HTCs lille kameraperiskop er et fantastisk leketøy
Les også
Denne blir nå forbudt å bruke på amerikanske muséer
annonse