Til hovedinnhold

Apple TV har blitt oppdatert

Nå blir det lettere å rydde opp appene på hjemskjermen.

Montasje: Apple/Teknofil.no

Det er ikke bare iPhoner og iPader som får kose seg med en splitter ny oppdatering – også Apple TV har fått ny og oppgradert programvare.

Den nyeste utgaven har versjonnummer 6.1, og har en virkelig etterlengtet funksjon. Fram til nå har du hatt veldig begrenset kontroll over hvordan hjemskjermen din har sett ut, og hvilke applikasjoner som vises, men det blir det slutt på nå.

Flytt og slett applikasjoner

Med 6.1-utgaven kan du holde inne «select»-knappen på din lille Apple-fjernkontroll, for å dra applikasjonene rundt på hjemskjermen, og plassere dem der du vil. For å fjerne dem helt kan du trykke på «start/pause»-knappen.

Dette har vært en funksjon mange har ønsket seg lenge, da flere og flere applikasjoner har blitt utgitt og automatisk installert på medieboksen. Nå kan du endelig rydde opp i rotet direkte fra hjemskjermen, og plassere favorittappene dine der du vil ha dem.

Oppdatert fjernkontroll

I tillegg til å oppdatere selve Apple TV-en har Apple også sluppet en ny versjon av fjernkontrollappen til iPhone og iPad. Denne gir deg blant annet muligheten til å bla igjennom filmer og TV-serier du har kjøpt direkte i appen, og få dem til å spille av på Apple TV-en med ett trykk.

For å oppgradere Apple TV-en din trenger du bare å gjøre følgende:

  • Gå inn på innstillinger » Generelt » Oppdater programvare
  • Klikk på Last ned

Det kan hende Apple slipper en ny versjon snart:
– Nye Apple TV er klar allerede i april

Få også med deg våre store guider til hvordan du får bilde fra mobil til TV:
- Guide: Slik strømmer du video trådløst til TV-en din » (Tek Ekstra)
- Guide: Få bilde fra mobil til TV med kabel » (Tek Ekstra)

(Kilde: Pocket-Lint)

annonse