Til hovedinnhold

One Call vil knekke Telenor-koden

- Mens andre vil knekke FRP-koden er vi ute etter å knekke Telenor-koden. Vi vil fryktelig gjerne ha tak i Telenors kjernekunder, og for å få til det tror vi Full Pakke er en del av svaret, sier administrerende direktør i One Call, Øistein Eriksen, til Mobilen.no.
Full Pakke er det nyeste abonnementet til One Call. Selskapet mener selv at de aller fleste nordmenn skal kunne spare mye på telefonregningen sin ved å gå for dette abonnementet. Dette mener de bør være kjærkomment i disse økonomiske krisetider.
Abonnementet koster 299 kroner i måneden og gir kundene 1.500 ringeminutter, 150 SMS, 15 MMS og 25 megabyte databruk.
- Vi tror dette skal være mer enn nok for de aller, aller fleste. Nå kan folk bare kose seg å slappe av og vite at mobilregningen mest sannsynlig blir 299 kroner i måneden. Med mindre du er av den nysgjerrige typen som må ringe 1881 for hver gang du har et ubesvart anrop på mobilen, sier salgs- og markedsdirektør Thomas Sandaker i One Call til Mobilen.no.
Vil være annerledes
Det nye abonnement skal ifølge One Call gjøre det enkelt for vanlige folk å ha kontroll over utgiftene sine. For 299 kroner i måneden er det mulig å ringe 50 minutter om dagen, og sende 5 tekstmeldinger hver dag. For de som går utover det som er inkludert i abonnementet ligger prisen på 39 øre, både i startavgift, minuttpris og for tekstmeldinger.
Tall fra Post- og teletilsynet tyder på at gjennomsnittsnordmannen ringer 170 minutter og sender 102 tekstmeldinger i måneden. Mange ringer nok allikevel langt mer enn dette, selv om de aller færreste kommer opp i det antallet som fastprisproduktene i markedet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Thomas Sandaker og Øistein Eriksen i One Call presenterer sitt nye abonnement.


- Vi ønsker å differensiere oss. Fastprisbegrepet synes ikke vi er så interessant, med nå gir vi deg ringeminutter, sms, mms og data for en fast sum. Vi har sett på andre supervolumprodukter og kommet frem til at dette bør holde for de aller fleste, sier Eriksen.
Mye å spare
One Call går med dette abonnementet mot en annen kundegruppe enn de lavpriskundene de historisk sett har vært ute etter. Nå er de ute etter mellomsegmentet som selskapet mener kan spare mye penger.
- Vi tror dette abonnementet passer for de som har en mobilregning i dag på 500 til 600 kroner. Det er disse som kommer virkelig godt ut av dette tilbudet, sier Sandaker, som mener det er veldig mye å spare for en familien som går for denne løsningen.
- Det tar omtrent 60 sekunder å bytte operatør og i løpet av den tiden har du da spart rundt 3.000 kroner i året. For en gjennomsnitts familie snakker vi om 10.000 kroner i året. Det er masse penger, sier han.
Endrer fokus
One Call har vært gjennom et spennende år. Selskapet startet året med å portere alle kundene sine til nytt nett, noe som førte til noen spredte problemer. Deretter sluttet selskapet med sitt gratistilbud etter at mange hadde utnyttet tilbudet. En slik prosess er selvsagt krevende.
- Vi mistet selvsagt en del kunder i den prosessen, men dette var gratispassasjerer som har valgt å hoppe på en annen buss og vi mister ikke noe nattesøvn over at de er borte, sier Sandaker.
Eriksen innrømmer også at selskapet har endret seg litt over det siste året.
- Vi har kommet opp i konfirmasjonsalderen for å si det sånn, og vi skal fortsatt være spreke og unge og kreative. Men vi må også se på og ivareta vår posisjon over tid, sier Eriksen, som regner med å ha passert Tele2 som nærmeste utfordrer til Telenor og Netcom i løpet av 2010.

Mer om
annonse