Til hovedinnhold

Nokia går Supernova

Nokia vil gi deg mulighet til å skifte farge på telefonen når du måtte ønske, via utskiftbare deksler. Nå står de fire første modellen klare, men kun to av disse vil være å få tak i her hjemme.
- Etter hvert som vi i stadig mer bruker mobilen som et redskap for å holde oss på nett med det som skjer, har den i større grad blitt vårt vindu ut mot verden. Med Supernova-serien gir vi brukerne mulighet til å skille seg ut fra mengden og uttrykke sin personlighet på samme måte som de ville gjøre med annet trendy tilbehør, sier Klas Ström, produktsjef i Nokia Skandinavia.
Nokia 7610 Supernova


Baksiden er litt mer fargerik enn fronten på 7610 Supernova.
Nokia 7610 Supernova er en skyvemobil og har de tidligere nevnte Xpress-On dekslene i valgene blå og rød med en grå front, eller i klar lilla og blå i kontrast med en hvit front. For å virkelig fokusere på farger har Nokia også laget funksjonen Theme Colorizer, hvor du kan identifisere og fange hvilken som helst farge, og tilpasse utseendet videre ved å legge sine farger til mobilens tastelys og wallpaper.
Blant funksjonene i 7610 er et finnes et 3,2 megapiksel kamera med dobbel LED-blits og 8x digital zoom, lynmeldingsfunksjonalitet og TV ut for bildedeling. Nokia 7610 Supernova har en egen musikktast, FM-radio, en MP3-spiller og tilgang til Nokia Music Store – når tjenesten en gang kommer til Norge. Nokia Widsets lar deg dele innhold fra dine favorittnettsider via mobilen.
7610 Supernova kommer i salg i oktober og vil koste rundt 2.100 kroner uten abonnement.
Nokia 7310 Supernova


Søtt som sukkertøy.
Den slanke Nokia 7310 Supernova har Xpress-On deksler markert med ulike strukturer i blå, grønn eller rosa. Videre vil fem andre alternative for- og baksidedeksler være tilgjengelig for kjøp i enkelte markeder i fargene sølv, plomme, klarblå, gul og brun.
7310 Supernova har ellers et to megapikslers kamera med 4x digital zoom og TV ut for bildedeling, lynmeldinger og mulighet for å spille de forhåndsinstallerte spillene på TV-en. FM-radio og musikkspiller er det også blitt plass til, og telefonen kommer i salg i august. Prisen vil ligge rundt 1.500 kroner uten abonnement.

Mer om
annonse