Til hovedinnhold

– Ny iPhone kommer 10. september

Apples neste mobil har fått lanseringsdato, ifølge All Things D.

Apple/Teknofil.no

Selv om Apple ikke har sagt noe offisielt enda, er det nå god grunn til å tro at de vil slippe sin neste iPhone i begynnelsen av september.

Det anerkjente nettstedet All Things D rapporterte nemlig i helgen at Apple vil samle journalister til en pressekonferanse den 10. september, hvor det antas at de vil vise frem sin neste telefon.

Hva blir lansert?

Det store spørsmålet nå er hva de faktisk vil vise frem. Er det iPhone 5S med en fingeravtrykksleser, eller er det billig-telefonen iPhone 5C? Eller er det kanskje begge?

Nettsiden All Things D nevner bare at den neste iPhonen vil bli lansert, men sier ingenting om Apples oppdaterte nettbrett. Her har ryktene vært svært uenige den siste tiden, og det er fortsatt usikkert om iPad mini vil få en retina-skjerm og om den vanlige iPaden vil få smalere rammer eller ei. Det er ikke utenkelig at Apple vil ha to ulike pressekonferanser for de ulike produktene, og starter høstens lanseringer med en egen iPhone-lansering den 10. september.

Det er også naturlig å anta at 10. september vil være datoen Apple slipper iOS 7, som så langt har blitt oppdatert 5. ganger i betaperioden.

Det har lekket mange spennende Apple-bilder den siste tiden:
Slik kan neste iPad se ut »

(Kilde: All Things D)

annonse