Til hovedinnhold

Video: Er dette iPad 5 og iPhone 5C?

Japansk blogg hevder å ha fått tilgang til Apples kommende produkter.

Mac Otakara

Den japanske bloggen Macotakara har lagt ut videoer av det som skal være deler av en kommende 5. generasjon iPad-modell, samt en ny billig-iPhone laget i plast – iPhone 5C.

Den første videoen viser en iPad 5 som er delvis skrudd sammen – det vil si at den har både bakside og glasset foran enheten, men mangler innmat.

Les også: Samsung vil kuppe Apples høstlansering

Tidligere har det gått rykter om at iPad 5 vil bli mer lik iPad Mini, ved at rammen på hver side av skjermen (i portrettmodus) blir smalere enn den er i dag. I tillegg skal iPad 5 bli rundt 25 prosent lettere enn dagens 4. generasjon iPad. Videoen fra Macotakara "bekrefter" at rammen vil bli smalere, og det ser også ut til at nettbrettet er noe tynnere.

I videoen ser det ut til at Apple-logoen på nettbrettet er gjennomskinnelig, slik som Apple-logoen på MacBook.

Macotakara har også lagt ut en video av det som skal være en delvis sammenskrudd iPhone 5C (Teknofil.no). Ifølge ryktene skal dette være navnet på en billig-versjon av iPhone, som i motsetning til den vanlige iPhone-modellen vil ha en bakside i plast. Hvis ryktene stemmer, vil det bli mulig å kjøpe iPhone 5C i en rekke ulike farger.

Her kan du se videoen av det som skal være den kommende billig-iPhone-modellen:

Les flere iPhone-rykter her

(Kilde: iPhonehacks / Macotakara)

annonse