Tek.no

Nyhet

Pressekonferanse uten nyheter fra Sony Ericsson

12 Feb 2007 02:00

(3GSM Barcelona/mobilen.no) Sony Ericsson lanserte tirsdag flere nye mobiltelefoner basert på velkjent teknologi. Det var derfor ventet at selskapet ville benytte dagens pressekonferanse til å lansere nyheter også på teknologisiden. Men det skjedde ikke. Istedet brukte selskapet tid på å gjenta hvor vellykket samarbeidet mellom Sony og Ericsson er. 

Ingen høgdare

Smarttelefoner, flere megapiksler i kameramobilene og nye tjenester for musikknedlasting og nettverksbygging – ikke en eneste nyhet kunne Sony Ericsson lokke med i dag. Dermed må selskapet se seg grundig slått på teknologisiden av konkurrentene, som kan lokke med både bredbåndsmobiler (HSDPA) og kameramobiler med 5 eller flere megapiksler.

Nå betyr det ikke nødvendigvis at Sony Ericsson lider av idetørke. 3GSM åpner først i morgen, og bare en mindre del av pressen var på plass i tide til å få med seg Sony Ericssons antiklimaks.

Mobilen.no er på plass i Barcelona og vil følge den videre utviklingen nøye. Allerede på åpningsdagen i morgen vil Nokia presentere sine nyheter. Deretter går det slag i slag. Motorola viol ikke holde egen pressekonferanse, men har bebudet at de hart flere nye modeller å vise frem. Det samme har både LG og Samsung, i tillegg til at BenQ vil vise at selskapet ikke har tenkt å gi seg med mobiltelefoner, til tross for fadesen med kjøpet av mobiltelefondivisjonen tilSiemens.

Den som lever får se, i alle fall om du husker å besøke mobilen.no jevnlig de nærmeste dagene.

annonse

Les også