Tek.no

Nyhet

Apple Arcade kommer til Norge 19. september

Vil koste 59 kroner i måneden.

Finn Jarle Kvalheim, Tek.no
10 Sept 2019 21:54

Allerede tidligere i år avslørte Apple at de jobbet med en spilltjeneste, og på kveldens lansering ble det endelig klart når Apple Arcade skal lanseres.

Apple Arcade slippes i over 150 land den 19. september, og det inkluderer Norge. Prisen her i landet vil være 59 kroner per måned for et familieabonnement. Litt mer enn i USA altså, hvor prisen var satt til 4,99 dollar.

En familie er forøvrig på maksimalt seks personer via familiedelingsfunksjonen.

Eksklusive titler

Apple lover at spilltjenesten deres skal være full av eksklusive titler du ikke finner noe annet sted. De skal være helt renset for betalings- og lokkemidler som «lootbokser» og mikrotransaksjoner. Alt du betaler er månedssummen, så har du fri tilgang til over 100 spill som fungerer på tvers av iPhone, iPad, iPod Touch, Mac og Apple TV.

Alle spillene skal forøvrig fungere uten nettilgang, så du kan ta med spillene på reise også.

Enkle spill fra store selskaper

Under lanseringen så vi spill fra velkjente spillselskaper som Capcom og Konami, men stort sett virket alle spillene relativt enkle i både spillgang og grafikk. For all del, grafikken virket god for å være mobilspill, men ikke forvent deg konsollgrafikk eller de mest intrikate spillene her. Det er i hvert fall førsteinntrykket etter å ha sett en håndfull forskjellige spill.

annonse

Les også