Til hovedinnhold

Norge får egen konferanse om apps

Konferansen Appworks vil gå av stabelen neste tirsdag (19. oktober) på Latter i Oslo. Her har Mobilen.no samlet noen av de beste foredragsholderne innenfor mobile applikasjoner, både fra Norge og utenfor landegrensene. Målet er at konferansen skal lære opp utviklere og bedrifter som lurer på om mobile applikasjoner er noe å satse på.

Angry Birds på plass
Et av de mest kjente programmene på noen mobil plattform er spillet Angry Birds. Vi har vært så heldige å få med utviklerne bak Angry Birds, finske Rovio, til å fortelle litt om suksessen de har hatt og hvorfor.

- Utviklerne bak Angry Birds er kanskje noen av de største stjernene i denne verdenen, og det å få høre hva de har lært gjennom sine år med utvikling på mobile plattformer bør være uvurderlig for alle som vurderer hva de skal gjøre mobilt, sier arrangementsansvarlig Marius Røstad.

WiMP kommer også for å fortelle om deres erfaringer. Apps.no kommer for å fortelle om utviklingen av blant annet Yr.no og Kronespillet. DnB NOR Eiendom vil snakke om hvorfor de valgte å satste på mobile applikasjoner.

Det vil også komme en rekke andre foredragsholdere på plass for å snakke om alt fra teknologivalg til forretningsmuligheter og strategier. Dette til nytte for alle som på et eller annet nivå lurer på om de skal satse på mobile applikasjoner og hvordan de går frem.

Vil du vite mer?
Her er hele programmet til Appworks


Få gratisbillett
Rundt 200 mennesker er ventet å komme på konferansen midt i Oslo Sentrum og det er også mulighet for deg å ta deg en tur. Vi deler ut fem gratisbilletter til våre lesere. Det eneste du trenger å gjøre er å gå inn på Appworks-siden på Facebook og skrive at du vil ha gratisbilllett.

I etterkant av konferansen vil det også bli kjørt en to dagers workshop i utvikling med den "norske" teknologien Qt. Denne workshopen kan interesserte utviklere få med seg gratis. Men her er det et begrenset antall billetter, så også her gjelder det at førstemann til mølla.
Meld deg på gratis Qt workshop her

AppCircus
På ettermiddagen vil det arrangeres en idésesjon som bør være interessant både for utviklere og bedrifter som vurderer å satse mobilt. Denne vil Torgeir Waterhouse i IKT Norge lede og er ment å bidra til å få opp antallet gode norske applikasjoner til flere mobile plattformer.

Samtidig vil også de tre beste AppCircus-applikasjonene presenteres. AppCircus er en mulighet for applikasjonsutviklere til å vise frem sine prosjekter. Alle som har en mobilapplikasjon og vil være med å presentere på MobileMonday i Oslo mandag 18. oktober kan melde seg på her. Publikum på MobileMonday stemmer frem de tre beste, som så vil presenteres på Appworks. Vinneren vil deretter kåres av en jury til årets priutdeling i mobilbransjen, Gulltasten, den 11. november.

Les mer om konferansen på: Appworks.no

Mer om
annonse