Tek.no

Nyhet

Operanettleseren gratis på Wii

29 Jan 2011 05:59Først publisert 1 Okt 2009 08:00
annonse

Nettleseren kan nå lastes ned gjennom Wii Shop Channel. Tidligere har den kostet 500 Wii-poeng.

Opera har hat stor suksess med sine nettlesere til PC-er og mobiltelefoner. Noe av årsaken til suksessen med Opera Mini ligger i at du kan laste den ned gratis. Nå går Wii-leseren fra Opera samme vei, og kan lastes ned uten at det koster deg et eneste Wii-point.

NettWiideo

Med Opera på spillkonsollen får du tilgang til en rekke Internett-tjenester ved å peke og klikke med den trådløse fjernkontrollen. Blant annet kan du se videofilmer i Flash, lese e-post, se på online-bilder og mye annet. Har du tidligere brukt Wii-poeng for å kjøpe Opera vil du fra denne måneden kunne laste ned en gratis NES fra den virtuelle konsollen.


Nettleseren for Wii var den første som fikk Operas nye smartzoom-teknologi som gjør det enkelt å skalere innholdet så det blir lesevennlig på TV-skjermen.

annonse

- Vi er glade for at vi har vært en del av Nintendos spillkonsoll i tre år. Målet vårt har lenge vært å levere Internett på flere enheter og på flere steder, sier Opera Softwares direktør, Jon von Tetzchner, i en pressemelding. Når nettleseren nå kan lastes ned gratis håper han enda flere vil oppdage mulighetene dette gir.

For å laste ned Opera til Wii går du til Wii Shop Channel fra menyene på din Wii. Konsollen må være tilkoplet Internett når du gjør dette.

Med opera på Wii åpnes det også for at du i fremtiden vil kunne kjøre programvare basert på nett-teknologi på din Wii.

Les også
Ukas beste saker
Les også
Her er Operas fremtidsvisjoner
Les også
Test: Opera Mini 5 beta med touch
Les også
Superøkning for Opera Mini
annonse

Les også