Til hovedinnhold

Lenovo slipper LeTV i 2012

Hiver seg inn i Smart TV-markedet.

Den kinesiske elektronikkprodusenten Lenovo har planer om å bryte inn i det relativt unge Smart TV-markedet i løpet av første kvartal til neste år. Det er fremdeles få detaljer rundt den kommende TV-en, men den skal heter LeTV, ifølge The Wall Street Journal.

LeTV føyer seg dermed inn Lenovos rekke av produkter lansert i Kina med det franskklingende "Le" foran resten av navnet – som LePhone og LePad.

En verden av Le

Lenovo LeTV kommer til å være en Smart TV med Internett-tilgang og adgang til Lenovos nettskybaserte tjenester som for eksempel en lagringsplass på 200 GB ute i skyen.

Med tilførselen av LeTV kan det virke som at Lenovo prøver å lage sin egen familie med elektroniske duppedingser som de skal bruke til å ta opp kampen med rivaler som Apple, Samsung, LG og så videre.

LeTV vil følgelig være i stand til å dele innhold sømløst med andre LeProdukter.

LeIdea

Ifølge Engadget skal LeTV bli markedsført som IdeaTV utenfor Kina. Det samme gjelder LePhone og LePad, som da blir henholdsvis IdeaPhone og IdeaTab.

Det har som nevnt ikke blitt gitt ut mange opplysninger om den kommende Smart TV-en, og heller ikke om prisnivå eller hvilke markeder som skal få tilgang til TV-en utenfor Kina.

annonse