Tek.no

Nyhet

Hold på hatten, om en uke er det IFA-tid

Høstens store messe blir sparket i gang om en ukes tid.

Rolf B Wegner
22 Aug 2012 21:40

Den siste dagen i august braker det løs i Berlin, da er det nemlig duket for årets IFA-messe. Men, som på alle andre messer så er det alltid en eller annen lur produsent som finner ut at de skal lansere noe litt før alle de andre. Med andre ord, 29. august er egentlig datoen du bør merke deg, for da er det flere aktører som skal holde sine første pressekonferanser.

Undertegnede stikker nedover den 29. august på ettermiddagen, mens gjengen fra Amobil og Mobilen drar tidligere på dagen. Derfor kan du vente deg både bilder og annen moro allerede et par dager før messen egentlig starter. Deretter braker det løs med pressevisninger og pressekonferanser til den store gullmedalje på torsdag 30. Resten av uken blir en orgie i Ultrabooks, tynne TV-er og drøye oppløsninger.

Avtaleboken er rimelig stappfull og inkluderer møter hos Samsung, Sony, LG, Toshiba, Grundig, Acer, Lenovo og Panasonic. I tillegg kommer vi til å traske messen rundt både en og to ganger for å få med oss alt av andre ting.

Er det noe spesielt du vil vi skal titte etter? Intet loves, men, man vet aldri! OLED skal vi så klart hoste opp, det samme gjelder 4K-utstyr og Ultrabooks. Utover det har vi flere åpninger.

Les også
LG bekrefter 84 tommers 4K-TV i Europa
Les også
Apple satser på TV i Norge
Les også
Vurderer du AMDs Radeon 7000-serie?
annonse

Les også