Tek.no

Nyhet

Sony Xperia Z5 – slik ser den ut

Vitner om ny designretning for Sony.

Biaoxin05/Teknofil.no/montasje
25 Aug 2015 09:00

September ser ut til å bli en svært viktig måned for Sony, med en helt ny familie Xperia-telefoner på trappene. Hittil har vi sett lekkasjer av både det som kan være Xperia Z5+ og et offisielt, lekket pressebilde av Xperia Z5 Compact.

Nå kan også PhoneArena melde om at selve Sony Xperia Z5 har meldt sin visuelle ankomst, gjennom en rekke uoffisielle bilder fra den franske siden Nowhereelse.

Se alle bildene nederst i karusellen!

Ny designretning – flatere ramme

Her sees den nye startknappen tydelig. Foto: Biaoxin05

Bildene vi har sett av store- og lillebror viser ingen dramatiske designendringer, men med bildene av Xperia Z5 får vi «bekreftet» én ting: rammen blir flatere. Skulle bildene vise seg å stemme, blir det glass på begge sider og metall rundt, i kjent Sony-stil, men altså uten den runde rammen fra Xperia Z3 og Z3+.

Kameraet ser ut til å ha samme plassering, og blitsen ser heller ikke nå ut til å bli byttet ut. Den kanskje største forskjellen – sett mot dagens modeller – befinner seg på høyre side av telefonen.

Der befinner seg nå nemlig en lang, avrundet av/på-knapp, som ifølge ryktene vil huse en fingeravtrykkssensor.

Xperia Z5 Compact i et uoffisielt, lekket pressebilde. Foto: Techtast/Weibo

Av andre produsenter som har implementert dette tidligere i sine produkter, kan nevnes Samsung, Apple, HTC, Motorola og Huawei. At Sony nå følger etter, virker derfor naturlig. Mens vi først er inne på knapper, kan det også nevnes at volumknappene ser ut til å være plassert ganske mye lengre nede enn før.

Lite vites ellers om spesifikasjoner på den nye toppmodellen, men det er heldigvis ikke lenge til vi får vite mer. Den nye familien forventes nemlig å bli lansert allerede 2. september, om knapt 1 1/2 uke.

Sonys nye brettmobil kan få 5,5 tommers 4K-skjerm:
Er dette Sony Xperia Z5+? »

(Kilde: PhoneArena, Nowhereelse)

annonse

Les også