Nyhet

Sony lot seg ikke imponere av iPhone-lanseringen

– Hei, Siri, hva med batteritiden?

Apple har endret flere ting i sine nyeste iPhone-iterasjoner, iPhone 6S og 6S Plus. Én ting som ikke har blitt endret, er imidlertid batteritiden, og dét har Sony ifølge PhoneArena fått med seg.

Av Android-produsentene er det som oftest Samsung som pleier å plage Apple med satire. Men Sony vil tydeligvis også være med på leken. Foto: Sony

Batteriene er stadig på henholdsvis 1 810 og 2 915 mAh, og skal gi mellom 10-14 timers bruk, ifølge Apple. Med tanke på at slike tall stort sett aldri stemmer ved vanlig bruk, er ikke dette direkte klasseledende.

Sony selv promoterer for øvrig sine nyeste Xperia-modeller med «over to dagers batteritid», og kan skilte med betydelig større batterier.

Dermed lagde de en parodi på Apples invitasjonsplakat til lanseringen av telefonene, men byttet ut teksten «Hei, Siri, gi oss et hint!» med det betimelige spørsmålet «...Hei, Siri, hva med batteritiden?» Svaret var selvfølgelig såre enkelt:

– Bytt til Sony.

Sony publiserte bildet på Twitter, og lagde like godt enda et satirisk bilde – denne gangen basert på ett av sine egne reklamebilder. Resultatet kan du selv se under:

Hjelp, jeg bruker iOS! Foto: Sony

I tillegg la de ut flere bilder på Facebook-siden sin:

«Game on.». Foto: Sony
Foto: Sony

Apples designsjef Jony Ive har en god forklaring på iPhone-batteriet:
– iPhone-brukere vil ikke ha bedre batteri »

(Kilde: PhoneArena, Sony (Twitter))

annonse