Nyhet

Snapchat vil droppe «fingertrykket»

Det sier Snapchat-sjefen selv.

Snapchat har gjort flere store forandringer siden lansering, men én ting som har vært sentralt hele tiden har vært fingertrykket. Det vil altså si at du må holde en finger på mobilskjermen for å se bilder eller videoer.

Nå sier imidlertid Snapchat-sjef Evan Spiegel at det ikoniske fingertrykket snart kan forsvinne, ifølge Tech Crunch.

– Det er irriterende å måtte holde fingeren der, fortalte Spiegel fra scenen på utviklerkonferansen Code i California.

Da snakket han spesifikt om lengre videoinnhold, slik du får se i Stories-fanen. Spiegel ville riktignok ikke slå fast at de kom til å fjerne fingertrykket helt, men snarere at det «kan skje» etter hvert.

Ville blitt en helt annen app

Som Tech Crunch påpeker vil en eventuell fjerning av fingertrykket for å se Snapchat-meldinger totalt forandre måten vi bruker appen på. Når du er nødt til å holde fingeren på skjermen, blir du samtidig en aktiv seer. Uten denne funksjonen vil du kunne spille av en melding selv om fokuset ditt er andre steder. Noe slikt vil muligens forringe hele Snapchat-opplevelsen.

Derimot avslørte Spiegel at de «fulgte nøye med på» livestream-apper som Periscope og Meerkat, noe mange mener kan passe for Snapchat også. Med direktesendte Snap-er virker det i alle fall meningsløst å måtte holde fingeren på skjermen hele tiden.

Dette Snapchat-trikset bør du prøve
Slik får du flere linjer i meldingene dine »

(Kilde: Tech Crunch)

annonse