Tek.no

Nyhet

Stilrent tastatur for deg som liker regnbuer

Roccat har avduket Soura FX.

Roccat / Istockphoto
10 Nov 2016 13:27

Spillutstyrsprodusenten Roccat har dratt duken av et flunkende nytt tastatur: Suora FX. Dette er modellen for deg som ikke trenger ekstra snarveier og ønsker en ren stil, men samtidig ikke har noe imot å sette litt farge på omgivelsene.

Det nye tastaturet byr nemlig både på en rammeløs design og heftig bakgrunnsbelysning. Her får du 16,8 millioner fargetoner å leke deg med, samt en rekke innebygde effekter.

Selve tastaturet har et aluminiumsskall og tastene er forbundet med mekaniske brytere. Hva slags type spesifiseres ikke på produktets hjemmesider, men ifølge Tom's Hardware er det snakk om TTC Brown.

Roccat

Dette er brytere som skal takle slitasje tilsvarende femti millioner tastetrykk, så tastaturet burde altså holde noen år. Dette er imidlertid ikke unikt for Roccats tastatur – alle mekaniske tastaturer skryter av det samme.

Kan programmeres

Foruten mekaniske taster har Roccat Suora FX et par egenskaper som man kan forvente av et moderne spilltastatur, som anti-ghosting, 1000 Hz oppdateringsfrekvens og seks programmerbare makrotaster (bolken over piltastene).

Tastaturet finnes også i en «ikke-FX»-utgave der tastene kun har blå bakgrunnsbelysning. Hvis ikke alle regnbuens farger og effekter er noe for deg uansett, kan du spare deg noen hundrelapper ved å gå for denne modellen i stedet.

Roccat Suora FX slippes 6. desember og vil ha en pris på rundt 1400 kroner.

Kjenner du mekanikken bak?
GUIDE: Slik fungerer mekaniske tastaturer >>>

(Kilde: Roccat)

Les også
Kingston lanserer følsomme mekaniske tastaturer for spillerne
Les også
Nå kan du bestille det første tastaturet som er koblet til nettskyen
Les også
Razers nye tastatur kombinerer mekanisk og ikke-mekanisk teknologi
Les også
– Ikke ta fra meg tastaturet mitt!
Les også
Dette tastaturet er trolig det første i verden som kan kobles til nettskyen
Les også
Beste spillmus: Vi har funnet den aller beste spillmusen på markedet.
annonse