Tek.no

Nyhet

Disse kameraene kommer i juli

Panasonic med flere nyheter.

GF3 + 14-42 mm.
1 Juli 2011 07:48

Sommersesongen har for lengst begynt, men kameraprodusentene tar aldri ferie. Et av de mest aktive på markedet er Panasonic, som lanserer en rekke kameraer i juli. Her er noen av kameraene vi ser frem til å prøve.

Panasonic GF3: Det er ikke lenge siden vår utsendte journalist tok seg turen til Roma i forbindelse med lanseringen av Panasonic GF3. Med muligheten for å bytte ut objektiver er kameraet laget for å gi et tilbud til dem som ønsker noe bedre enn kompaktkameraer, i følge Panasonic.

Kameraet kan kjøpes med to forskjellige objektiver, 2.5 /14 mm “pancake” objektiv og et 14-42mm-objektiv. Ifølge Panasonic vil kameraet med førstnevnte objektiv kunne koste veiledende 5295,- kroner. For sistnevnte løsning vil prisen bli noe rimeligere. Den kan du få for ca 4900,- kroner. Eksakt dato for GF3 er fortsatt uklart, men Panasonic skriver på sine nettsider at kameraet vil være i butikkhyllene i slutten av juli.

Med et slankt design, og mange fargevalg satser den nye Panasonic DMC-FS22 på å bli en vinner blant kvinnelige fans med øye for design. Panasonic FS22 lumix kamera består av et28mm vidvinkelobjektiv med 4x optisk zoom. Dette kameraet vil være tilgjengelig i juli for ca 2200 kroner.

HX-WA10 lar deg filme i opptill 3 meters dybde.

HX-WA10 pistolgrep videokamera: er en vanntett modell, som kan filme i HD på inntil 3 meter under vann. HX-WA10 kan ifølge Panasonic brukes i hele 60 minutter under vannoverflaten. Sikkert ikke et kamera som passer alle, men perfekt for dykkeelskere med sans for filming. HX-WA10 vil kunne koste rundt 3000 kroner.

annonse

Les også