NyhetNye Android kan komme i oktober

Ice Cream Sandwich kan få tidlig lansering

Vil konkurrere med iPhone 5-lansering, ifølge rykter.

Vi har allerede skrevet om at iPhone ryktes å komme i slutten av september, og nå får vi sannelig inn rykter fra den andre leiren også. Det ser ut som Googles neste Android-oppdatering, kalt Ice Cream Sandwich, vil komme på mobiltelefoner allerede i oktober, skriver Boy Genius Report.

Skal stoppe iPhone 5

Informasjonen skal komme fra en kilde med «kunnskap om Googles Ice Cream Sandwich-planer», som også forteller at Ice Cream Sandwich vil komme tidligere enn forventet for å stoppe folk fra å gå over til iPhone 5.

Ice Cream Sandwich er den neste, virkelig store oppdatering Google vil gjøre på operativsystem-fronten. Google vil smelte sammen de separate operativsystemene de har for mobiltelefoner og nettbrett til ett enkelt operativsystem. Operativsystemet skal være svært skalerbart, og mange har svært høye forhåpninger til Google. For Googles del vil lanseringen av Ice Cream Sandwich gjøre at de slipper å utvikle to operativsystemer parallelt.

Hard høstkonkurranse

Det vært veldig mye usikkerhet rundt lanseringsdatoen til Ice Cream Sandwich, og de fleste har belaget seg på en lansering i slutten av året. Hvilke telefoner som vil være først ute med det nye operativsystemet er heller ikke sikkert, selv om mange tror at det vil bli en Nexus-telefon som vil få æren.

Skulle det nå vise seg at Google får ut Ice Cream Sandwich allerede i oktober og Windows vil slippe en drøss Windows Mobile 7-telefoner i september, kan det se ut som det kan bli en tøff høst for Apples iPhone 5.

Les også: Slik skal de stoppe iPhone 5 i september

(Kilder: Phone Arena, BGR)

Les også
Samsung lover å oppdatere toppmobilene sine
Les også
Tør du å bli superbruker i Android?
Les også
Google er sikre på mobil-dominans
Les også
Endelig Google Maps-navigasjon i Norge
Les også
Slik gjør du Android-mobilen til din egen
Les også
Sporløse forsvinninger på Android Market
annonse