Tek.no

Nyhet

Gangnam Style ødela YouTubes visningsteller

Trodde aldri en video skulle bli sett så mange ganger.

3 Des 2014 15:00
annonse

Med nesten 500 millioner visninger, kan vi trygt si at Ylvis-brødrenes The Fox er en veldig populær video på YouTube. Enda mer populær er Justin Bieber-sangen Baby, som har over 1,1 milliarder visninger.

Ingen av dem er imidlertid i nærheten av å slå den ubestridte kongen av YouTube-videoer. I skrivende stund har K-pop-videoen Gangnam Style over 2,15 milliarder visninger, et så høyt tall at det knakk tellesystemet til YouTube.

Trodde aldri en video ville nå to milliarder

YouTubes videovisningssystem er nemlig begrenset av et såkalt 32-bits-integer, noe som vil si at det høyeste positive tallet det kan vise er 2 147 483 647. YouTube-skaperne hadde aldri forestilt seg at en video skulle bli vist over én milliard ganger, eller to for den saks skyld, og enset aldri at det ville være problematisk å ha et 32-bits-system til å telle visningene.

Nå har YouTube oppgradert systemet sitt, noe de bekrefter i et innlegg på Google Plus. De melder også at de har lagt inn en liten overraskelse i videovisningstallet, hvis du holder musepekeren din over det enorme tallet.

annonse

Savner du den populære låta fra 2012? Her har du YouTube-linken, i tilfelle du har glemt hvordan den låter.

Fikk du med deg YouTube-oppdateringen i november?
Nå kan du laste opp silkemyke videoer til YouTube »

(Kilde: Google Plus via The Verge)

annonse

Les også