Tek.no

Nyhet

Se denne Honda-videoen og trykk «R» på tastaturet

YouTube-magi på sitt beste.

Honda/Teknofil.no
31 Okt 2014 15:00

Hondas lille Civic er ikke akkurat den barskeste bilen i klassen, og peiler seg vanligvis inn på koselige familier som bare har lyst på "en bil". Slenger du imidlertid en R på slutten av navnet, blir den lille bilen forvandlet til en liten fartsdemon med nesten 280 hestekrefter.

Nå har Honda laget en reklame for begge variantene på en helt unik måte. På Hondas YouTube-kanal har det dukket opp en liten fane hvor det står «Other Side», som byr på en helt unik reklamevideo.

Trykk «R» på tastaturet

Starter du videoen vil du få servert en helt streit reklamefilm for Hondas Civic, med en familiefar som kjører barna sine til en overraskelsesfest. Helt greit, ganske kjedelig.

Holder du imidlertid inne R-knappen på tastaturet mens filmen spilles av, får du se en langt mørkere variant av handlingen. Den koselige familiefaren sitter nå i en fluktbil fra et ran, og suser bortover mørke gater på flukt fra politiet.

Honda Civic
Honda Civic R

Hver eneste scene er skutt på akkurat samme måte, og du blir sittende å trykke R gjennom hele filmen for å se hva som skjer i begge "universene".

Mange muligheter

Tro oss, dette er det verdt å bruke et par minutter på, ikke minst for å pønske ut hva annet man kan bruke denne YouTube-funksjonaliteten til. Kan man legge to trailere over hverandre for å se hvor like de er? Eller hva med spillscener fra ulike konsoller for å sjekke grafikken opp mot hverandre?

Se reklamevideon på Hondas YouTube-kanal (den kunne dessverre ikke bygges inn i artikkelen) og kryss både fingre og tær for at YouTube åpner opp denne funksjonaliteten for andre brukere også.

YouTube gjorde en stor oppdatering i går:
Nå kan du laste opp silkemyke videoer til YouTube »

(Kilde: Honda)

annonse