Tek.no

Nyhet

Her knekker guttene en iPhone 6 Plus i Applebutikken

Skulle se om bøyeryktene var sanne.

Skjermdump/YouTube
30 Sept 2014 15:00

De fleste har nok fått med seg forrige ukes «bendgate»-skandale, hvor flere iPhone 6 Plus-eiere hadde bøyd og ødelagt telefonene sine ved å sitte på dem. Etter at YouTube-brukeren Lewis Hilsenteger opp en video som demonstrerte hvor lett det var å bøye den nye telefonen, tok det helt av.

Selv om mange kanskje synes det er ille å se profilerte YouTube-brukere kjøpe inn nye telefoner kun for å knuse og ødelegge dem, er det enda verre hvis man ødelegger noe man ikke har betalt for.

Ta for eksempel de to britiske guttene du kan se i videoen under. De valgte å filme seg selv mens de gikk inn i en Apple-butikk for å se om de kunne bøye istykker noen telefoner.

Hærverk til tusenvis av kroner

I videoen ser vi de to guttene snakke litt om at de kanskje vil måtte betale for telefonene hvis de blir fanget, og ler av hele situasjonen. Deretter er det rett inn i butikken, hvor den ene filmer hærverket i skjul, mens den andre bøyer fire ulike iPhone 6 Plus-modeller så hardt han kan. Mot slutten av videoen forklarer den ene gutten at hærverket kanskje er ulovlig, men at han ikke bryr seg «fordi det egentlig er Apples skyld».

Her er det altså snakk om flere enheter som blir bøyd og trolig ødelagt. Ettersom hver av dem koster minst 6500 kroner, kan det bli en dyr affære for guttene hvis de blir funnet. For å ikke snakke om ekstra straff og bøter for hærverk.

Få deg en latter i stedet:
Dette er de morsomste bøye-reaksjonene på nettet »

(Kilder: Daily Dot)

annonse

Les også