Til hovedinnhold

Her er de nye juli-mobilene

Supertynt Huawei-flaggskip og vanntett Sony-mobil er to av nyhetene i juli.

Juli er ikke bare en stille og rolig feriemåned for mange av oss, det er også en stille og rolig måned for mobilbransjen. Verken Samsung, LG, HTC, ZTE eller Motorola har noen nye telefoner i butikkene denne måneden.

Huawei, Sony og Nokia kommer imidlertid med spennende nyheter i løpet av juli.

Huawei

Ascend P1

Dette er Huaweis nye toppmodell. Telefonen kommer med en 1,5 GHz tokjerneprosessor, samt en 4,3-tommers Super-AMOLED-skjerm med oppløsning på 960 x 540 punkter og beskyttende Gorilla Glass. Kameraet er på 8 megapiksler, og det er også et 1,3 megapikslers frontkamera. Operativsystemet er Android 4 Ice Cream Sandwich.

P1 kommer for øvrig i to versjoner. Den vanlige P1-modellen som kommer i salg nå har et batteri på 1800 mAh og en tykkelse på 0,769 cm. Det kommer også en P1S-modell som er bare 0,668 cm tykk – og dermed verdens tynneste mobiltelefon. Men da må du ta til takke med et batteri på 1680 mAh.

Les også: Sniktitt på Huawei Ascend P1S

Finn laveste pris på Huawei Ascend P1

Sony

Xperia Go

I juli kommer Sonys vanntettete Xperia Go i butikkene. Dette er mobilen du trygt skal kunne ta med på stranden og ut i båten. Telefonen er nemlig IP67-sertifisert, som betyr at den er helt støvtett i tillegg til at den skal tåle å være nedsenket 1 meter under vann i opptil 30 minutter.

Xperia Go har en 3,5-tommers skjerm som benytter Sonys egen Bravia-teknologi, som skal gi bedre bildekvalitet. Skjermen er beskyttet av "ripesikkert" mineralglass og har en oppløsning på 320 x 480 punkter. Telefonen har et 5 megapiksel kamera. Den kommer med Android 2.3, men skal ganske snart få en oppdatering Android 4.

Vi venter telefonen inn til test en av de nærmeste dagene

Les også: Disse Sony-mobilene tåler vann (Amobil.no)

Finn laveste pris på Sony Xperia Go

Nokia

808 Pureview

Nokia har kun én ny modell i juli, men til gjengjeld snakker vi om en av årets mest spennende mobiler. Nokia 808 Pureview har en bildebrikke på hele 41 megapiksler og optikk fra Carl Zeiss, og takket være den høye oppløsningen på bildebrikken skal du kunne ta skarpe bilder selv om du bruker den digitale zoomen.

Telefonen har også en Nokia Rich Recording-funksjon for å spille inn lyd i det Nokia hevder skal være "CD-lignende kvalitet". Telefonen fås i svart, rødt eller hvitt. Testeksemplarer av telefonen har blitt forsinket, men vi er blitt lovet at den skal ankomme om ikke lenge.

Les også: Slik er Nokias 41 megapiksel-mobil

Finn laveste pris på Nokia 808 Pureview

annonse