Til hovedinnhold

Er dette tidenes kuleste Halloween-kostyme?

Bruker to iPader til å lage gapende hull gjennom kroppen.

I kveld blir gatene fylt av små hekser, spøkelser og troll, i mer eller mindre vellykkede kostymer. Men trolig klarer de færreste av disse å toppe Mark Robers grufulle effekt. Ved å bruke to iPad 2-er har han skapt et tilsynelatende hull tvers gjennom kroppen.

Slik gjør du det

For å få til dette trikset fester du en iPad 2 på magen, og en på ryggen. Så klipper du to hull i t-skjorten og smører på rikelig med teaterblod. Til slutt er det bare å starte en FaceTime-videochat mellom iPadene. Og vips, så kan forskrekkede forbipasserende se tvers gjennom deg.

Et problem oppstår dersom du vil gå knask-eller-knep-runden med hull i kroppen. iPadene trenger nemlig nettverkstilgang for å levere knirkefrie bilder. Da er løsningen å bære med seg en portabel Wi-Fi-hotspot i lommen, forteller Robers til Gizmodo.

Det er ingen hvem som helst som står bak dette smågroteske påfunnet. Mark Rober er mekanisk ingeniør i NASA, der han jobber med å designe den neste Mars-roveren.

Så om du sitrer etter å spre redsel i Halloween-kvelden, er det bare å lete frem iPaden, og låne naboens. Vil du se enda mer forferdelig ut, kan du i tillegg bruke to smarttelefoner for å lage et hull gjennom hodet. Her er det bare å bruke fantasien.

Se Mark Robers Halloween-kostyme i denne videoen:

Kilde: Gizmodo

annonse