Til hovedinnhold
NyhetDenne lampa dreper

Denne lampa dreper myggen

InaTrap er et designerprodukt med en dødelig vri.

Acase

Nå er det sommer og tid for sene kvelder ute på verandaen, men det er ett problem – de hersens myggene. Legg myggspray og spiraler til side, for her kommer ei dødelig lampe du heller kan utsmykke utendørsarealet ditt med.

Den vakre designerlampa heter InaTrap og er skapt av selskapet Acase. Som navnet antyder, tiltrekker, fanger og dreper InaTrap plagsomme insekter slik at du kan nyte sommerkvelden i fred.

Etterlikner menneskeånde

Den LED-baserte lampa har en rekke funksjoner som skal lure inn mygg og fange dem i bunnen på enheten. En såkalt fotokatalysator i toppen av lampa produserer lave nivåer med karbondioksid for å etterlikne menneskepust, mens et svakt UV-lys lyser periodisk.

Når insektene har funnet veien til området under kuppelen på lampa, blir de dyttet ned til sin eventuelle død i den avtagbare bunnen av en lydløs vifte. For økt tiltrekningskraft kan man også tilføye litt vin eller stearinsyre i bunnen.

Lampa veier bare 1,4 kilogram, og designen skal få den til å likne på en porselensskulptur fremfor en drapsmaskin. Den kan brukes både inne og ute, og for utendørsbruk er den utstyrt med et oppladbart batteri som varer i opptil ti timer.

Pris og tilgjengelighet

InaTrap er tilgjengelig i blått eller lilla hos Amazon.com. Den amerikanske prisen er 89,50 dollar, noe som tilsvarer 530 kroner. Det er foreløpig ikke kjent om noen norske forhandlere vil selge InaTrap, og prisen vil uansett bli dyrere her til lands på grunn av merverdiavgift og importkostnader.

Bli vår fan på Facebook!

Vil du importere selv, kan du lese vår guide til hvordan du skaffer varer fra USA.

(Kilde: Gizmag)

annonse