Nyhet

Nå er nye Windows 8 tilgjengelig

Release Preview er klar for nedlasting.

I går skrev vi at Microsoft hadde røpet slippdatoen for Release Preview-utgaven av Windows 8 litt for tidlig, og heldigvis stemte ryktene. Nå er den nyeste utgaven av Windows 8 klar for nedlasting fra Microsoft sine nettsider.

Prøv gratis

For alle som har lyst til å prøve Microsofts nyeste operativsystem, den kommende arvtageren til Windows 7, er dette en ypperlig mulighet. Release Preview-utgaven skal inneholde så godt som alle funksjonene vi vil se i den endelige utgaven i høst, og forhåpentligvis er mange av de mer irriterende feilene i Consumer Preview-versjonen fikset.

Titusentalls av endringer

Sammenliknet med den forrige versjonen av operativsystemet har Microsoft nå slengt med flere applikasjoner, og forbedret versjoner av Mail, Photos og People. Ifølge Microsoft har de fikset på flere titusentalls ting, men det handler stort sett om små endringer som er usynlige ved vanlig bruk. De lover imidlertid at flere av endringene de har gjort har vært for å forbedre sikkerheten og øke ytelsen.

For å laste ned Windows 8 Release Preview kan du gå til Microsoft sine nettsider, og følge instruksene derfra.

Release Previewen er tilgjengelig i både 64- og 32-bit-utgaver, og har svært hyggelige systemkrav. Installasjonsfilene er på henholdsvis 3,3 og 2,5 GB.

Les også: Disse Windows 8-snarveiene bør du kunne

Les også
Fra Windows 3.1 til Windows 8
Les også
Slik blir oppgraderingen til Windows 8
Les også
Fem ting Microsoft må fikse i Metro
Les også
Slik skal Microsoft bli nettbrett-konge med Windows 8
Les også
Husk å registrere din nye Windows 7-maskin
Les også
Windows 8 starter for fort
Les også
Så lekkert er Windows 8
annonse