Til hovedinnhold

Philips lanserer TV-boks

Gjør fjernsynet til en Smart TV.

Philips slipper en ny set-top-boks med det klingende navnet HMP2000. Denne boksen gir enhver TV med en HDMI-kontakt tilgang til Internett-basert Smart TV-innhold som YouTube og LoveFilm.

HMP2000 vil konkurrere med rivaler som Roku og Apple TV, og inneholder i tillegg innebygd WiFi slik at du kan streame video, bilder og musikk fra det trådløse hjemmenettverket til TV-en.

Støtter Full HD

Den hendige boksen er liten – med mål på bare 90 x 50 x 100 mm. Dermed er det enkelt å flytte HMP2000 rundt omkring i hjemmet etter behov. Boksen støtter video med en oppløsning på Full HD 1080p, og slår dermed konkurrenten fra Apple som bare tilbyr 720p.

HMP2000 kan også koble til trådet nettverk, og har en USB-port på siden for de som heller vil bruke en USB-minnepinne til å vise videoer.

Pris og tilgjengelighet

Philips HMP2000 er ute nå i Storbritannia til en prislapp på 49,99 pund, noe som tilsvarer rundt 450 norske kroner. Det er ennå uvisst om boksen blir lansert internasjonalt.

For de som vil teste ut boksen nå, går det an å importere den til Norge via tjenester som forward2me, Skypax, Parcels Please eller My UK Mail.

(Kilde: Tech Digest)

annonse