Corsairs første komplette spill-PC er en VR-klar kraftpakke

Men Corsair One er ikke oppgraderingsvennlig.

I februar meldte vi at Corsair hadde en komplett PC på gang kalt Corsair One, men på det tidspunktet fantes det fint lite detaljer. Nå har maskinen omsider blitt avduket i all sin prakt, som betyr at samtlige tekniske spesifikasjoner nå foreligger.

Corsair One er som ventet en relativt kraftig maskin som både kommer i en vanlig utgave og en Pro-versjon med enda mer krutt.

GTX 1070 og 1080

Førstnevnte kommer med en Kaby Lake-prosessor av typen i7 7700, GTX 1070-skjermkort og en lagringsløsning bestående av SSD på 240 TB og en harddisk på 1 TB.

Corsair One.

På Pro-utgaven er spesifikasjonene jekket opp til den mer overklokkingsvennlige Intel Core i7 7700K-topprosessoren på opptil 4,5 GHz, som vi testet i januar, GTX 1080-skjermkortet og lagring bestående av en SSD på 480 GB og en hardisk på opptil 2 TB.

Begge modellene har 16 GB minne, sort aluminiumskabinett og 80 Plus Gold-sertifisert strømforsyning fra Corsairs egen SF-serie. Hovedkortet er av typen Z270 Mini-ITX. Ikke minst har Corsair One-modellene integrert vannkjøling, og støynivået skal være svært lavt.

Ikke ment å bli fiklet med

Det som kan være verdt å merke seg er at modellene imidlertid ikke er ment å bli tatt fra hverandre. En talsperson fra Corsair uttalte overfor Engadget, som har tatt en nærmere titt på Corsair One, at maskinen ikke er designet for å bli fiklet med og at det å ta fra hverandre og sette sammen maskinen er en komplisert prosess.

Dette kan det nok være greit å ha i tankene om man har lyst til å gå til anskaffelse av Corsair One. Maskinen har amerikanske priser på 1800 og 2200 dollar for henholdsvis den vanlige versjonen og Pro-utgaven, og norsk pris og lansering er ennå ikke kjent. Les alle spesifikasjonene på produktsiden.

Under kan du se Corsairs reklamevideo.

Zotac lanserte nettopp en ny, kompakt spillmaskin »

Les også
Corsair slipper nye SSD-er for entusiastene
Les også
HPs nye bærbare har masse krutt for spillere
Les også
Corsair lanserer et tastatur som tåler både vann og støv
Les også
Corsair tar grep med sin nye spillmus
Les også
Småtassene med heftig grafikk blir enda råere
Les også
Zotac Zbox Magnus EN1070: En liten og heftig spillmaskin helt uten ståk eller bråk
Les også
Dette er Corsairs første komplette PC
annonse