iPhone X-brukere melder at telefonen napper ut hår

Apples nye flaggskip har gitt en del brukere et uvanlig problem.

Det hender ganske ofte at nye mobiler, ofte også i toppmodellklassen, har en tekniske barnesykdommer, men nå viser det seg at Apples nye flaggskip har et problem vi ikke har hørt om tidligere.

Som blant andre Phone Arena og BGR melder klager nemlig brukere på at telefonen napper ut hår. Problemet beskrives blant annet på Reddit og MacRumors-forumet, i tillegg til Apples eget brukerforum.

Det uvanlige irritasjonsmomentet skal bestå i at hårstrå setter seg fast i «sprekken» mellom «mute»-knappen øverst på telefonens høyre side og selve rammen, og dermed altså nappes ut når man beveger telefonen bort fra hodet når samtalen avsluttes.

Skal ha fått tilbud om erstatning

Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Noen brukere mener det dreier seg om en designfeil, mens andre mener det er en produksjonsfeil som kun rammer noen enheter. Til tross for at det hele kan høres ut som et trivielt problem opplyser minst én Reddit-bruker at han kontaktet Apple om saken og fikk tilbud om en erstatning, som kan indikere at Apple faktisk anerkjenner problemet.

Som mange av brukerne rapporterer skal det imidlertid være en enkel sak å fikse problemet dersom man plages av fenomenet, ved å simpelthen kjøpe et deksel til iPhone X-telefonen.

Uansett må nok problemet anses som mindre alvorlig enn de fleste andre som har dukket opp siden telefonens lansering. Tidligere har det blant annet blitt meldt om en oppdatering som førte til Face ID-trøbbel, at kulde gjør at skjermen «fryser» og at Face ID-teknologien relativt enkelt kan lures.

iPhone X er ikke desto mindre den beste mobilen vi noensinne har testet »

(Via Ubergizmo)

Les også
iPhone X-brukere melder at de ikke klarer å ta imot samtaler
Les også
Tre nye iPhoner fra Apple i år, hevder analytiker
Les også
Nå kan du bruke Apples meldingsapp på Android
Les også
iPhone X selger bedre enn iPhone 8, til tross for den ekstreme prisen
Les også
iPhone X-eiere melder om en mystisk grønn stripe på skjermen
Les også
Apple iPhone X: iPhone X er den beste mobilen vi noen gang har testet
Les også
Så lite koster iPhone X å produsere for Apple
annonse