Til hovedinnhold

Her er årets Blu-ray-spillere fra LG

Lanserer fem spillere for enhver smak.

Det fysiske diskformatet Blu-ray lever ennå i beste velgående, og produsentene fortsetter å videreutvikle og lansere spillere som forsøker å henge med i tidens trender.

LG har annonsert fem nye avspillere som også ble vist frem på CES 2012 i Las Vegas. Flaggskipsmodellen heter BP720 – mens de billigere modellene blir kalt BP620, BP520, BP320 og BP220.

Dytt og snakk

BP720 spiller naturligvis av DVD-er og vanlige Blu-ray-plater, men støtter også 3D-Blu-ray for de som måtte ha interesse av det. Ellers byr spilleren på en rekke funksjoner som er moderne for tiden.

Dette inkluderer Wi-Fi Direct – en tjeneste som gjør det mulig å "dytte" video, musikk og bilder fra andre enheter og over på TV-skjermen. BP720 er i tillegg utstyrt med LGs Smart TV-plattform hvor man har tilgang på TV-apper.

LG BP720

Alle funksjonene kan bli styrt med LGs Magic Remote – som reagerer på bevegelser på samme måte som for eksempel Nintendo Wii. Den nye utgaven av Magic Remote gjenkjenner også talekommandoer.

De billigere modellene BP620, BP520, BP320 og BP220 blir også lansert i år, og deres støtte for BP720s funksjoner minker jo billigere de blir. De to førstnevnte støtter forøvrig stereoskopisk 3D.

Pris og tilgjengelighet

De nye Blu-ray-spillerne fra LG er ventet å bli lansert på markedet i løpet av første halvdel av 2012. Prislappen er ennå ikke blitt gjort kjent.

(Kilde: FlatpanelsDK)

Lyst til å finne ut hva mer som ble vist frem på CES?
Her finner du alle CES-sakene våre

annonse