Tek.no

Nyhet

Dette kan du vinne i luke 9

Flotte premier venter på deg i våre julekalendere.

9 Des 2011 00:01

Hver dag i fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens gevinster:

Gamer.no

På dagens premiebord ligger Steelseries Siberia V2 – et godt spillheadset fra produsenten som har spesialisert seg på å lage utstyr for spillere. Headsettet fungerer for både Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Hardware.no

Den første heldige vinneren får den trådløse ruteren Netgear N900, som er selskapets toppmodell. En annen heldig vinner får lillebroren Netgear N600, som også er en kvass trådløs ruter.

Amobil.no / Mobilen.no

Enten du følger med på Top Gear eller ikke, så er dette en navigasjonsløsniong du garantert vil ha glede av.

TomTom Top Gear Edition har IQ-routes, og gir deg mulighet til å laste ned de aller ferskeste kartene med oppdateringer fra andre brukere før du legger ut på tur.

Akam.no

Olympus har produsert kompaktkameraer som tåler juling lengre enn de fleste, og vinner du dagens premie trenger du ikke bekymre deg for kameraet mens du står på slalomski, går på trynet i hoppbakken, eller for den saks skyld går gjennom isen på isfiske.

Olympus Mju Tough 610 er ikke bare brukbart om vinteren, så når sommeren kommer kan du trygt ta det med på snorkletur i syden.

Lykke til!

Les også
Disse spillene er sikre julegaver
Les også
Her er nettbrettene du bør kjøpe til jul
Les også
Her er hodesettene du skal ønske deg
Les også
Her er TV-ene du skal kjøpe til jul
Les også
Disse mobilene bør du kjøpe til jul
Les også
Nissen bør vite om disse kameraene
annonse

Les også