Er dette Spotifys nye konkurrent?

Franske «Deezer» kan bli en ny hit.

Så langt er det «Spotify» som leder an på musikk streaming markedet , mens stadig flere nasjonale aktører spretter opp som paddehatter over landegrensene, skriver NRK.

Norske «Beat» har planer om å etablere seg i flere land, og WiMP har allerede fått skryt for sin tjeneste både i Sverige og Danmark.

I Frankrike har tjenesten «Deezer» greid å etablere seg med over 20 millioner abonnenter og vil nå prøve å ta til seg det de kan også i andre land, skriver NRK.

Kommer til Norge?
Første steg på veien er Storbritannia og Norge og de andre skandinaviske landene. Med store kjøpesterke kundegrupper, vil Norge garantert komme tidlig i køen for nye lanseringer.

«Deezer» tilbyr nå også det britiske markedet sin tjeneste, som har 13 millioner låter man kan lytte til så mye man vil mot £4.99, eller omkring 43 norske kroner, i måneden. Betaler man £9.99 (87 kr) kan man også bruke tjenesten offline på mobilen.

- Vi tilbyr musikken på den plattformen folk har lyst til å bruke og vi tilbyr muligheten til å oppdage ny musikk. Andre tjenester er gode om du vet hva du vil høre, men med «Deezer» får du også et menneskelig element, sier ifølge NME Deezer-direktør Mark Foster.

Endel musikk er utilgjengelig for noen av brukerne, siden «Deezer» ikke har gjort avtaler med rettighetsholderne for alle land.

Les også
Snart får du musikk i Android Market
Les også
Spotify-konkurrent slippes i 100 land
Les også
Spotify snur etter klager
Les også
Færre pirater takket være Spotify
Les også
Svenskene flykter fra Spotify
Les også
Potensielle partnere fra Facebook Music avslørt
Les også
Få banningen tilbake i Spotify
Les også
Nå kommer Spotify til bilen
Les også
Facebook vil lage musikk-tjeneste
Les også
Nå er 90 sekunder gratis
Les også
App gir deg gratis musikk
Les også
Google Music lanseres i dag
Les også
Slik får du fortsatt gratis musikk
Les også
Kun 20 minutter Spotify i døgnet
Les også
Sonys musikktjeneste til PSP
Les også
Spotify kan gi deg virus
annonse