Nyhet

Monster-TV fra Mitsubishi

Det japanske Mitsubishi-konsernet – som kanskje er best kjent for bilene sine her i Norge – har annonsert en monstrøs 3D-TV på hele 92 tommer på CES 2011. TV-en vil hete WD-92840 og tar i bruk DLP-teknologi fremfor LCD, LED eller plasma.

TV-en vil bli siste tilskudd i Mitsubishis 2011-serie som fra før har TV-er på 60, 65, 73 og 82 tommer. Alle tar i bruk Texas Instruments' DLP-teknologi, med dedikerte databrikker som skal sørge for skarpest og klarest mulig bilde.

WD-92840 vil ha fire HDMI-innganger, en USB-basert mediaspiller, Bluetooth-støtte for lydavspilling, ISFccc-kalibrering, 120 Hz oppdateringsfrekvens, StreamTV for Internett-funksjoner og mer. Valgfrihet og kompatibilitet ser ut til å bli satset på av omtrent alle produsenter for tiden, og det er et positivt trekk.

Som om ikke dette var nok, så har Mitsubishi også gitt lyd om en OLED-TV på 155 tommer (men som ikke vil bli for kommersiell bruk) og et projektorsystem som skal klare å presentere 3D-bilder i full-HD på 100 tommer. Pris og tilgjengelighet er ennå ikke tilgjengelig, men det er forventet å koste like mye som størrelsene vil antyde.

(Kilder: Electronic House, Pocket-lint, TFTS)

Les også
Mitsubishi viser ny OLED-jordklode
Les også
Alt-i-ett-TV fra Mitsubishi
Les også
Innebygd BD-opptaker og harddisk
Les også
Her er laser-TV-en!
Les også
Sylinderformet OLED vist frem
Les også
Adapter gjør din 3D-klare TV til full 3D
Les også
200 tommer og brillefri 3D
Les også
Enormt beist
Les også
Brillefri 3D-OLED fra Sony
Les også
Panasonic med skred av TV-er
Les også
Sony tar oss med inn i fremtiden
Les også
Nye godbiter fra Samsung
Les også
Salg av 3D-TV raskere enn HDTV
Les også
LG ruller ut første full-HD 3D-skjerm
Les også
Sony viste frem 280-tommers 3D-skjerm
annonse