Til hovedinnhold

Bestiller du en HTC Vive nå, trenger du bare å vente et par dager før den sendes

HTC har fikset bestillingskøen.

De etterlengtede VR-brillene Oculus Rift og HTC Vive opplevde begge en del problemer med leveringen på grunn av stor etterspørsel, blant annet i form av lang leveringstid. Nå har HTC kunngjort at bestillingen av Vive-brillene skal gå helt knirkefritt.

Ifølge HTC skal brillene heretter bli sendt ut til kunder innen 72 timer, altså tre døgn, ved bestillinger fra HTCs egen hjemmeside. Det betyr altså at interesserte ikke lenger trenger å stå i bestillingskø.

Enorm interesse

Visesjefen for HTCs VR-avdeling, Dan O'Brien, sa videre i pressemeldingen at selskapet har opplevd enorm interesse for Vive-brillene siden produktet ble lagt ut for forhåndsbestilling i slutten av februar.

HTC Vive.

Selskapet har ikke oppgitt noen offisielle tall for hvor mange enheter av Vive som er solgt. Det eneste HTC har kunngjort er at 15 000 forhåndsbestillinger av brillene ble lagt inn i løpet av de første 10 minuttene, som de opplyste om via Twitter.

I begynnelsen av april kom det frem at flere brukere hadde opplevd at Vive-bestillingene hadde blitt kansellert på grunn av problemer med transaksjonene, men dette rammet tilsynelatende bare et begrenset antall kunder.

Vi testet nylig Vives hovedkonkurrent:
Oculus Rift klarer ikke å utnytte hele potensialet i brillene »

(Via The Verge)

Les også
Denne skal gjøre HTC Vive mye mer avansert
Les også
Disse VR-brillene har en Galaxy S6-prosessor på innsiden
Les også
HTC Vive: Med navlestreng inn i den virtuelle virkeligheten
Les også
Drøssevis av HTC Vive-kunder har fått bestillingene sine kansellert
Les også
HTC Vive kommer med hele tyve deler i pakken
Les også
Dette er noe av det mest imponerende vi har prøvd
annonse