Til hovedinnhold

Nå blir folkefinansiering enklere for Android-brukere

Kickstarter lanserer omsider en egen app til Android.

Kickstarter/Google Play

Folkefinansiering har blitt et viktig ledd i å realisere teknologiske produkter, og det er ikke rent dupeditter som har hatt sitt utspring hos folkefinansieringsnettsidene. Nå skal en av hovedaktørene blant disse forsøke å nå ut til enda flere.

Som blant andre The Verge og GSMArena har fått med seg har Kickstarter nemlig endelig lansert en egen, offisiell Kickstarter-applikasjon for Android-plattformen.

Kickstarter/Google Play

Tre år etter iOS

Tjenesten bekrefter den nye Android-støtten på sin egen mobilside. Den konkurrerende iOS-plattformen fikk sin Kickstarter-app allerede for tre år siden, så det kan nok hevdes at lanseringen var på høy tid.

Appen er gratis og lar deg altså bla gjennom prosjekter på mobilen eller nettbrettet på en mer effektiv og bekvem måte enn via nettleseren. Den gir deg også automatiske oppdateringer om prosjekter du har støttet.

Vil utnytte veksten

I tillegg kan du få informasjon om hvilke prosjekter vennene dine støtter. Det er ikke mulig å opprette nye eller redigere eksisterende prosjekter med mobilappene.

Ifølge The Verge er planen med den nye Android-lanseringen å utnytte momentet som tjenesten har for tiden, særlig i Europa. Kickstarter ble lansert i åtte nye europeiske land i fjor, og samtidig har Android en stor markedandel i Europa sammenlignet med i USA.

Det skjer mye spennende på Kickstarter: Denne VR-drakten lar deg kjenne skudd og eksplosjoner »

annonse