Til hovedinnhold

Russere støttester «iPhone 6»

Filmer telefontortur på den Røde plass.

Skjermdump, Youtube.com/Hi-tech.mail.ru

Det har vært skrevet så mange spaltemeter om neste generasjon iPhone nå, at det tidvis kan føles som om telefonen for lengst er lansert. Det er den ikke, og det gjenstår fortsatt store usikkerheter omkring hva slags telefon det vil bli, og om vi får se flere nye modeller samtidig. Det stoppet ikke russerne i Hi-tech-mail.ru fra å smadre det de kaller en iPhone 6-prototyp på brosteinen i Moskva.

Hva er det egentlig de hiver i bakken?

Akkurat hva det er de hiver i bakken er ikke helt godt å si. Telefonen omtales som en prototyp, men er ikke sikkert at det de mister i bakken har noen som helst forbindelse til Apple. Mer sannsynlig er det at det er et tomt skall, bygget på bakgrunn av ryktene som har gått så langt. Dingsen likner også veldig på de designforslagene vi har sett så langt, som stort sett har blitt bygget som fysiske manifestasjoner av detaljer fra ryktebørsen.

Uansett hva det er russerne slipper i bakken, er konseptet litt spesielt. Dingsen de slipper har ikke innmat, og fungerer ikke som telefon. Den er imidlertid bygget i aluminium og glass, to materialer Apple har lang fartstid med. Ryktebørsen opererer med to forskjellige iPhone-varianter som skal være på vei. En med 4,7 tommer stor skjerm, og en med 5,5 tommer. Vi mistenker det for å være den minste varianten som går i bakken på videoen, men nettstedet sier fint lite om størrelsen på telefonen.

For større underholdningsverdi kan videoen også autotekstes til norsk.

Les samlesaken med iPhone-ryktene så langt »

(Kilder: hi-tech.mail.ru via phonearena.com)

annonse