Tek.no

Nyhet

Heftig spesifikasjonsliste for Nokia N9 lekket

24 Aug 2010 10:52

For ikke så lenge siden dukket det opp bilder av Nokias nye profftelefon med Meego. Nå titter en spesifikasjonsliste frem i ryktebørsen, og det er gode grunner til å håpe at den er sann.

Ifølge de nye ryktene er skjermen fire tommer stor og av typen OLED. Oppløsningen skal være 800 x 480 piksler. Dette er samme størrelse og oppløsning som Samsung Galaxy S, men Samsungs Android-konge er derimot bestykket med en Super-AMOLED-skjerm som er et steg eller to høyere på stigen.

Les test av Galaxy S »

Prosessoren skal være av typen Qualcomm Snapdragon QSD8250 på 1 GHz klokkehastighet. Denne kjenner vi fra for eksempel Sony Ericsson Xperia X10, HTC Desire, og HTC HD2. Arbeidsminnet skal være på 512 MB og systemminnet er på 1 GB. Internminnet for brukeren er på hele 64 GB, slik at du får plass til et lass med musikk og filmer.

Kameraets fotokvaliteter er ikke blant spesifikasjonslisten som har dukket opp. Videodelen i N9 skal kunne fange opp videosnutter i 720p oppløsning.

Spesifikasjonslekasjen kan også fortelle om selvfølger som HSPA (super-3G), Wi-Fi (802.11 b/g/n) og A-GPS. Bluetooth-versjonen skal være 2.1, og ikke 3.0.

Om disse ryktene stemmer gjenstår å se, men om de gjør det ser det ut som N9 virkelig kan bli en rå fulltastaturtelefon etter spesifikasjonene å dømme.

Les mer om N8

(Kilde: esphoneblog.com)

Les også
Bilder av Nokia 700 lekket
Les også
Kraftig innmat på Nokia N9
Les også
Nye bilder av Nokia X7-00
Les også
De første Meego-enhetene dukker opp
Les også
Ny mystisk Nokia-telefon
Les også
Er dette Nokia X7-00?
Les også
Nokia E7 kommer 10. desember
Les også
Nokia C6-01 og C7
Les også
Nokia lanserer tre nye
Les også
Nokia N8
Les også
Intel og Nokia samarbeider om 3D
Les også
Flere bilder av Nokia N9
Les også
Nokia N9 fjernslettet under test?
Les også
Nye bilder og video av Nokia N9
Les også
Er dette Nokia N9?
annonse