Nyhet

Nye bilder av X7-00

Vi har gjentatte ganger fått servert nye sett med uklare bilder av det som skal være den Symbian^3-baserte mobilen Nokia X7-00. Denne gangen kommer den nye bildeserien fra Pakistan.

På bildene ser vi fem forskjellige merkelapper noe phonearena.com mener tyder på at det er en prototype. Man er altså ikke sikker på om telefonen vil lanseres i det hele tatt ettersom det har vært store forandringer i finske skoger den siste tiden.

– 40-50 nye Nokia-telefoner i år

I går uttalte Nokias administrerende direktør i India, D. Shivakumar, at Nokia vil lansere 40 til 50 mobiltelefoner i år, og at 20 av disse skal være smarttelefoner med Symbian.

Ifølge Shivakumar jobber man for å få ut nye Windows Phone 7-telefoner i løpet av tolv måneder, og ingen eksperter eller analytikere forventer å se noen Windows Phone 7-telefon fra Nokia til julehandelen i år.

Det er altså ikke usannsynlig at Symbian^3-mobilen X7-00 blir å se i ikke altfor fjern fremtid, selv om toppmodellene i fremtiden i all hovedsak ser ut til å bli Windows Phone 7-baserte.

Se alle bildene i tringtring.coms diskusjonsforum »

(Kilder: phonearena.com 1, 2, wired.com)

Les også
Slik blir Nokia 500
Les også
Bilder av Nokia 700 lekket
Les også
Se Nokias nye menyer
Les også
Førti nye mobiler fra Nokia i år
Les også
Nokia E7
Les også
Kraftig innmat på Nokia N9
Les også
Nye bilder av Nokia X7-00
Les også
Er dette Nokia X7-00?
annonse