Tek.no

Nyhet

Gladnyhet for Xperia X10-eiere

Android 2.3 Gingerbread nærmer seg.

16 Juni 2011 12:29

Sony Ericssons forrige flaggskip, Xperia X10, traff markedet på vårparten i fjor var det allerede med utdatert Android. Telefonen ble nemlig sluppet med Android 1.6 fremfor versjon 2.1 som allerede da var begy nt å bli vanlig.

Tålmodige X10-eiere måtte vente helt til slutten av oktober i fjor før den store oppdateringen kom, men selv da dreide det seg kun om Android 2.1. Igjen hadde andre enheter allerede fått Android 2.2 med en rekke forbedringer, deriblant Flash-støtte og miniruterfunksjon.

Les også: X10-modellene får endelig Android 2.1

Endelig kakemann

Android 2.1 er fortsatt den nyeste Android-utgaven som fins til Xperia X10, men nå tyder ting på at X10-eiere kan ta igjen resten av Android-verden. En X10 med Android 2.3 Gingerbread ble nemlig nylig filmet på en messe, og nå har det kommet ytterligere indikasjoner på en forestående oppgradering.

En user agent profile er en fil med detaljert beskrivelse av en telefon, som kan brukes til å identifisere ulike håndsett som surfer innom. Det er i en slik fil som nylig har blitt oppdatert det nå er funnet referanser til Android 2.3.

Det har tidligere blitt hevdet at X10 ikke ville oppgraderes forbi Android 2.1, men i mars ble det annonsert at Android 2.3 ville komme for X10 i slutten av andre kvartal eller begynnelsen av tredje kvartal i år.

(Kilde: pocketnow.com, phandroid.com)

annonse

Les også