Til hovedinnhold

Akam oppdaterer speilreflekstester

Nikon D7000

Da vi testet Nikon D7000 og Canon EOS 60D ønsket vi å vise våre lesere sammenligningsbilder fra Olympus E-5 og Pentax K-5, men dette var av ulike årsaker umulig for oss å få til tidsnok. Vi bestemte oss for å sette inn såkalte plassholderbilder i testene i stedet, slik at vi senere enkelt og greit kunne bytte dem ut med sammenligningsbilder fra de to kameraene vi savnet. Dette har vi nå gjort, og nå kan du selv sammenligne resultatene og gjøre deg opp din egen mening. Testene finner du her:

Test av Olympus E-5 og Pentax K-5 kommer naturligvis, så snart vi henholdvis har ledig kapasitet og får fatt i testeksemplarer. Testing av E-5 pågår i skrivende stund, men vil ta litt tid på grunn av at Akam-redaksjonen er på flyttefot til nye lokaler og nytt testrom. Hva K-5 angår, så går alle ledige eksemplarer til kunder som har blitt lovet nytt eksemplar på grunn av problemet med limdråper på sensorbrikken, og det kan dermed ta en stund før vi får et nytt testeksemplar.

Både D7000 og 60D er for øvrig begge svært gode kameraer, og vi valgte derfor å gi dem begge en velfortjent "Akam anbefaler". Om bidragene fra Pentax og Olympus kan smykke seg med samme utmerkelse vil bare tiden vise.

Les også: Det perfekte speilreflekskamera?

Les også: Noen trender i fotobransjen

Les også: Fotografiets fortid og fremtid for folk flest

annonse