Til hovedinnhold

Apper som feiler

Se Eivind Lunds morsomme kåseri om dårlige apper her.

AppWorks

Eivind Lund jobber med digital strategi og innholdsrådgivning i Netlife Research, og til AppWorks-konferansen ble han hentet inn for å fortelle om "appene som feilet".

Han visste ikke helt hvordan han skulle angripe oppgaven, men det hele endte i et kåseri. En kommentar om appenes tilstand, som fikk publikum til å le, og kanskje til å tenke en ettertanke også. Har du et kvarter å avse, bør du definitivt få med deg dette innlegget.

"...jeg håper alt det beste for pappatidappen. Dere vet, den som er lagd på initiativ fra likestillingsministeren, med utgangspunkt i følgende resonnement: “mødre er organisert i barselgrupper, men fedre er uorganiserte i sin permisjon, og i motsetning til kvinner er jo menn veldig opptatte av teknologi og smarttelefoner og sånn, så der kvinnene tar til takke med at dette organiseres ved hjelp av, hva vet vi, brev, kanskje, eller telegrammer eller noe, så er det sikkert fraværet av kul teknologi som gjør at fedrene går der mutters alene med barna sine. Og mutters alene må ingen være. Vi må lage en app.”"

Les også: Denne dingsen leser tankene dine

sitat"I dag bør du lese kåseriet "Apper som feiler" holdt av fantastisk flinke @eivindl på #appworks i går http://t.co/Baqs7IB30I— Sesilie U. Halland (@sesilie) November 7, 2013"
sitat"Takk til @EivindL for fantastisk morsomt app-kåseri - har ikke ledd så mye på et tech-seminar noen gang! #appworks— Beathe Due (@beathe) November 6, 2013"

Les også: – Derfor valgte vi Android først

annonse