Til hovedinnhold

Framtidens krigsvåpen: Bæsj

Du vil ikke være motstanderen til denne tanksen.

iStock Photo

Krig er skitne affærer, men det kan bli enda mer skittent hvis denne russiske oppfinneren får det som han vil. Aleksandr Georgievich Semenov har nemlig designet et system som gjør at toalettet i en tanks blir gjort om til et ammunisjonslager.

Patentet forsøker å løse problemet med avfallshåndtering inne i en stridsvogn, og gjør det på en høyst kreativ måte. Hvorfor ikke bare pepre fienden med avføringen i stedet? Det ville garantert ha senket moralen til motstanderne noen hakk. To fluer i én smekk.

Systemet fungerer ved at soldaten først gjør fra seg i en tom granatbeholder i toalettet, før han deretter plugger denne inn i løpet på tanksen og skyter den av gårde. Se illustrasjonen under:

En tegning som illustrerer patentet.Foto: Aleksandr Georgievich Semenov

Litt avføring kan muligens være det siste som opptar soldater under ild, men på den annen side kan avføringen bidra til å infisere åpne sår og lignende.

Semenov fikk innvilget patentet med nummeret 2399858 allerede i 2009, men foreløpig har ikke systemet blitt tatt i bruk i det russiske militæret.

Din mening

Hva tror du? Er dette en glimrende idé for å løse praktiske problemer inne i en trang tanks, samtidig som det demoraliserer fienden? Eller blir det for dumt?

(Kilde: The Guardian)

annonse