Til hovedinnhold

I morgen kan forsmaken på Intels Haswell dukke opp

Den store teknologimessen CeBIT åpner dørene.

I morgen tidlig åpner teknologimessen CeBIT. Dette er en av de virkelig store teknomessene, og det hele finner sted i den tyske byen Hannover. Vi er på plass for å dekke alle nyhetene som måtte dukke opp.

Stadig mindre

I løpet av det siste tiåret har det skjedd mye med CeBIT. Denne messen var tidligere en av de virkelig store man måtte få med seg. Nå har imidlertid mange lanseringer blitt flyttet til messer som CES i Las Vegas i januar, og Computex i Taipei i juni.

I løpet av denne tiden er det også stadig flere selskaper som trekker seg helt eller delvis ut av messen, samtidig som vi har sett en dreining mot mer og mer mot en ren tysk teknomesse.

Forsmak på Haswell

Det er mye spennende som kan skje på CeBIT, blant annet vil vi trolig se en forsmak på Intels Haswell-arkitektur.

Haswell-arkitekturen skal ta over for dagens Ivy Bridge, og ser så langt ut til å bli svært spennende. Vi har ikke tro på at prosessorene kommer nå, de siste ryktene går på en junilansering, altså trolig på Computex-messen.

Det som derimot ryktes er at en rekke hovedkort for Haswell vil dukke opp, noe som gir oss en aldri så liten forsmak på hva vi har i vente.

I tilegg har MSI de siste ukene gitt oss smakebiter på noen helt nye spillkomponenter, som med stor sikkerhet vil dukke opp.

CeBIT har vist seg å være en messe der mye spennende dukker opp, uten at vi har forventet det på forhånd. Vi ser frem til spennende kabinetter, tastaturer, mus, rutere og mye mer.

Les også
MSI kommer med egne spill-hovedkort
Les også
Her er de siste bildene fra årets CeBIT
Les også
Bildene vi aldri viste deg
annonse