Til hovedinnhold

Fest videokameraet hvor du vil

Gorillapod video er det nyeste medlemmet i gorillapodfamilien.

Gorillapod har lansert et nytt medlem i sin familie, Gorillapod video.

Stativene fra Gorillapod kjennetegnes ved at alle leddene i tripoden kan bøyes, slik at du kan feste stativet stort sett hvor du vil, enten det er på bakken, på rekkverket eller i et tre.

Denne egenskapen har gjort stativet voldsomt populært, fordi det gir et hav av kreative muligheter for plassering av kameraet.

Les også: Gorillapod for enda større kameraer

Den nye Gorillapod video kjennetegnes ved at den har en liten styrepinne, som skal gjøre det enklere å styre kameraet når man filmer. Hodet kan dreies 360 grader og tiltes 135 grader.

Les også: Magnetisk Gorillapod

Den nye tripoden er beregnet på relativt små kameraer.

I tillegg har kameraet arvet den samme egenskapen som Gorillapod Magnetic har.

Det vil si at det er festet en magnet under hver fot, noe som gjør at man kan feste stativet på alle metalloverflater.

Gorillapod video er beregnet for reltativt små kameraer, så i første omgang er nok dette stativet for deg som har et lett og lite kompaktkamera med mulighet for å filme i HD.

Vi får håpe at produsenten Joby ser potensialet for å lage en litt større versjon av Gorillapod video, slik at den kan brukes på større kameraer som EVIL-modeller og DSLR.

Les også: Er du hodeløs?

Ble du imidlertid bergtatt av denne lille krabaten vil den bli tilgjengelig i løpet av kort tid. Norsk pris er ikke kjent ennå, men anbefalt utsalgspris er 30 amerikanske dollar, eller i underkant av 200 norske kroner.

Kilde: www.photographybay.com

annonse