Tek.no

Nyhet

Mekaniske tastaturer og kjappe spillmus fra Corsair

Har sluppet en rekke nye produkter.

Corsair

Med den pågående Computex-messen kommer nyhetene på rekke og rad. Blant dem finner vi Corsair, som stiller sterkt med mange nyheter for deg som liker spill.

To tastaturer i Vengeance-serien

Foto: Corsair

Corsair har hatt suksess med sin Vengeance-serie, for ikke bare lanserer de to helt nye modeller – de kommer med en oppdatering av K70 også. K70 blir nå tilgjengelig med ny dekor på enkelte av tastene, blant annet W, A, S og D, som en annen lakk for å differensiere seg fra mindre brukte taster. Tidligere har K70 kun kommet med Cherry MX Red-taster, men nå kan du også velge blant MX Brown og MX Blue.

Alle modellene har utførelse i anodisert aluminium, som produsenten har valgt å kalle «Gun-metal». De kommer også med en kjekk mulighet for å justere det blå lyset i hver enkelte tast, og du kan slå dem helt av. Forsinkelsen skal være svært lav, med en oppdateringsfrekvens på 1000 Hz.

Vengeance K65 er et annet makanisk tastatur som ble presentert i dag. Her får du et kompakt tastatur som skal kunne smette inn på de flere skrivebord. Du må dog klare deg uten håndleddstøtte, og talltastaturet er utelatt. Oppdateringsfrekvensen arver det fra K70.

Ett er ikke mekanisk

Lillebror K50 er imidlertid ikke mekanisk, men byr til gjengjeld på 18 programmerbare taster som kan kombineres til vanvittige 54 ulike funksjoner. I tillegg har det seks multimedia-knapper. Tastaturbelysningen kan vise hele fargespekteret.

Samtlige tastaturer støtter full N-key rollover, som vil si at alle tastetrykk registreres – om du så bestemmer deg for å trykke ned alle på en gang. «Anti-ghosting matrix» er tilgjengelig på modellene K70 og K65, og er en funksjon som garanterert gir deg den tasten du faktisk trykker.

Tastaturene i Vengeance-serien blir tilgjengelige i juli, men K70 i rød utførelse er allerede tilgjengelig for i overkant av 1000 kroner. K50 og K65 har fått amerikansk utsalgspris på henholdsvis 90 og 80 dollar. Norske priser foreligger ikke, men regn med startpris på omtrent 600 kroner for K50 og i overkant av 700 kroner for K65, når man tar norske avgifter samt moms med i betraktningen.

Parr opp med en spillmus

Foto: Corsair

Om du er høyrehendt, ønsker to nye modeller i Raptor-serien å konkurrere om plassen ved siden av tastaturet ditt.

M40 har en sensor på 4000 DPI som kan justeres. Den har rødt LED-lys, justerbar vekt, og hele syv programmerbare knapper.

M30 er ment som at alternativ for deg med stramt budsjett, og har ikke de samme designfinessene som M40. Likevel beholder den mange av mulighetene til storebroren – blant annet sensoren på 4000 DPI og det dekorative røde LED lyset. I tillegg kommer den med seks programmerbare knapper.

Raptor M40 og M30 blir tilgjengelig i løpet av noen uker. Foreslått utsalgspris fra Corsair er satt til 60 dollar, eller 450 kroner, for M40 og 50 dollar eller 400 kroner for M30.

Vi har nylig samletestet mange mekaniske spilltastaturer »

(Kilde: PcPper, Techpowerup)

Les også
Corsair Raptor M40: Seriøs spillmus med en alt for velkjent oppskrift
Les også
Aner du egentlig hvorfor du har disse tastene?
Les også
Dette er Corsairs nye mekaniske spilltastatur
Les også
Corsair Vengeance M65 Performance: Denne musen er spillerens beste venn
Les også
Dette er de mest populære spilltastaturene
Les også
Spillutstyr har sjeldent sett så lekkert ut
Les også
Slik fungerer mekaniske tastaturer
Les også
Spilltastatur: Her er årets beste spilltastatur
annonse

Les også