Til hovedinnhold

Dette ønsker vi oss til jul

2008 har vært et teknologisk høydepunkt, med en mengde nye og spennende produkter som har dukket opp i butikkhyllene. Alt fra robotdinosaurer til spektakulære mobiler og lekre flatskjermer har imponert redaksjonen i Teknofil.no.
Alle redaksjonsmedlemmene har derfor satt opp sin drømmeønskeliste av de produktene som har kommet det siste året. Vi har selvsagt ikke tatt hensyn til størrelsen på noen som helst lommebok og har ønsket oss produkter på øverste hylle. Det er imidlertid en del rimelige godbiter innimellom.
Under kan du se et utdrag av alle produktene vi har ønsket oss. I denne billedspesialen kan du finne alle produktene med begrunnelse.
Marte Ottemo
Vår redaktør fant sitt morsinstinkt da hun tidligere i høst testet robotdinosauren Pleo. Denne sjarmerende lille krabaten skapte et utall av reaksjoner internt i redaksjonen, men alle var imponert over hvor langt robotteknologien har kommet i det siste.
Marte fant da også frem til en flere andre favorittprodukter, som en flatskjerm fra Philips og en mobiltelefon fra Samsung.

Klikk her for alle ønskene til Teknofil-redaksjonen.


Ole Morten Knudsen
Med ønsker som musikkspilleren Apple Ipod Touch og hodetelefonene Bose Quiet Comfort 3 er det tydelig at Ole Morten har en sterk interesse for musikk. Produktene har tydeligvis imponert under høstens testrunde.
Journalisten har allikevel andre interesser, som vi kan se fra de andre produktene. Ikke minst viser kameraet fra Olympus at han liker å ta bilder under vann.

Klikk her for alle ønskene til Teknofil-redaksjonen.

Vegard Haugen

Det bor tydeligvis en liten rocker i Vegard. Hva annet kan vi tyde ut fra ønsket om Guitar Hero World Tour til Xbox 360. Det nye spillet skal ta genren til nye høyder og Vegard vil tydeligvis bruke juleferien til å rocke med.

Men han har da også litt mer høytflygende ønsker, som et lekkert speilreflekskamera fra Canon, et hjemmekinoanlegg fra Philips og en monstermobil fra HTC.

Klikk her for alle ønskene til Teknofil-redaksjonen.


Espen Swang
Vår kjente og kjære mobilekspert Espen Swang har tydeligvis funnet sin mobilfavoritt for 2008. HTC Touch HD kom som lyn fra klar himmel i høst og knuste konkurrentene. Dette har tydeligvis gjort inntrykk på Espen, som har satt denne på toppen av sin ønskeliste.
Det er allikevel tydelig at Espen liker seg i mobilverdenen. Bilderammen fra Pinell og miniprojektoren fra Samsung utvider funksjonaliteten på mobilen betraktelig.

Klikk her for alle ønskene til Teknofil-redaksjonen.

Stig Øyvann
Vår faste frilanser Stig viser med sine ønsker sin nerdebakgrunn. Hva annet kan vi si om å ønske seg en trådløs ruter til jul. Da snakker vi om spesielt interesserte. Nå skal det sies at D-Link DIR-855 er litt bedre enn en gjennomsnittlig ruter, med mulighet til å kjøre trafikken på to parallelle radiostasjoner..
Heldigvis har Stig andre, litt mer folkelige interesser. Han ønsker seg ikke minst en spillkonsoll fra Sony og en bitteliten maskin fra HP.

Klikk her for alle ønskene til Teknofil-redaksjonen.

Marius Røstad
Den som virkelig har gått amok i dingsegodteskålen er Marius. Han har ikke brydd seg om finanskrise i det hele tatt. Det vises ikke minst av ønsket om den nye Beosound 5 fra Bang & Olufsen. Denne nye musikklagringsenheten har et spennende grensesnitt og lekkert design. Noe av det mest spennende som har kommet fra danskene de siste årene.
Videre viser en av toppskjermene til Samsung, superspeilrefleks fra Canon og ny bærbar fra Apple at han ikke har det minste omtanke for lommeboken til sine kjære.

Klikk her for alle ønskene til Teknofil-redaksjonen.

Mer om
annonse